Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nektek, mikor futni mentek...

Nektek, mikor futni mentek futas kozben leér a sarkatok, vagy csak amolyan kocogosan "labujhegyen" futtok?

Figyelt kérdés
En azt vettem eszre, h rendes futashoz, hogy a sarkam is leerjen meglehetosen gyorsan kell fussak, mar-mar sprintelni, joval gyorsabban egy kenyelmes kocogos futasnal. Arra lennék kivancsi mennyire vok ezzel egyedul...

2019. ápr. 17. 19:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Anno tesiórán úgy tanultuk, futáskor végig kell gördülni a talpon. Nem csapódni.
2019. ápr. 17. 20:30
 2/5 MadSeal ***** válasza:
Tudtommal a legjobb a spicc és a sarok töve közt pont félùton érkezni a földre és úgy gördíteni előre. Vagyis a talp közepénél egy picit előrébb.
2019. ápr. 17. 21:57
 3/5 anonim ***** válasza:
54%
Én is úgy tudom hogy le kell érnie a saroknak, hogy a talp gördüljön a talajon.
2019. ápr. 17. 21:59
 4/5 MadSeal ***** válasza:
2019. ápr. 18. 11:45
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én "belefekszem" a futásba, azaz a felsőtestemet előre döntöm, így a talpam elejével érkezem a talajra. Így gyorsabb is vagyok, mint a hátradőlő-sarkazó-pucsító futók.
2019. ápr. 18. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!