Heti 6 óra intenzív sport összeegyeztethető a családos élettel?
Nekem heti háromszor egy-másfél óra edzés fér bele 10-11 óra munka, feleség, gyerek, háztartás, ügyintézés mellett. Ha te nem dolgozol ennyit; nem lesz problémás a gyereked (nekem se az); nem lesz olyan házad/autód, amin mindig van mit csinálni; nem kell állandóan ügyeket intézni, akkor ennél jóval több edzésidő is beleférhet.
Az biztos, hogy nekem utoljára szingli egyetemistaként volt időm heti ötször konditerembe menni, és mellette még futni járni.
Heti 6 óra?? Szerintem az édeskevés. Bele kell férjen.
Bár én csak hétvégente szoktam sportolni (teljesítménytúrázom), de akkor van, hogy 10-12 órát is távolt vagyok egy nap. Vagy amikor távolban kéktúrázom, akkor van, hogy pénteken lelépek és vasárnap jövök. Ilyenkor van, hogy a család elkísér, de ha olyan helyre megyek, ami nem valami családbarát, akkor nem. Feleségem hétköznap jár tornára heti kétszer. 2 gyerek van, meg tudjuk oldani.
Szerintem nagyon függ ez ám attól is, hogy a párok mennyire fogadják el, mennyire tolerálják egymás hobbijait. Nekem az életem a túrázás és a hegymászás, ez már akkor is így volt, amikor még nem voltam nős. A feleségem ezt elfogadta és támogat benne, mert látja, hogy ez öröm számomra.
De nyilván tartok azért egy egészséges egyensúlyt a sport/hobbi között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!