Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lányok milyen okból fognak...

Lányok milyen okból fognak hozzá intenzíven kondizni 18-20 éves koruktól ?

Figyelt kérdés
szept. 4. 21:44
1 2
 1/16 anonim válasza:
79%
Az én ismerettségi körömben akkor kezdődtek meg a hízások. Tudod előtte van tesi, sport, meg eljárás, utána kezdődik az egyetem meg a munka, ami főként ülést jelent. Nyilván az anyagcsere is lassul, megjelennek az eddigi babatesten olyan dolgok, amikről korábban csak a reklámokban hallott az ember, mint a narancsbőr. Én is ekkor kaptam össze magamat, bár én csak futás, nem kifejezetten kondi, de igen akkor még az ember jól akarja tartani magát.
szept. 4. 21:48
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Amit az első ír. Plusz tesi mellett vannak akik járnak ilyen-olyan edzésre, de aki nem lesz versenysportoló, azok ezekkel felhagynak, marad a sima gym. Én is jártam gimis koromban kézilabdázni suli után heti 2x de komolyabb terveim nem voltak vele. Igazából már akkor is fura volt, mert a csapat 90%-a járt meccsekre, páran meg csak edzeni mentünk, minket ki is néztek😃 Valamit viszont muszáj mozogni, mert hacsak nem koplalni meg önsanyargatni akarsz folyamatosan, akkor nem nehéz hízni.
szept. 4. 21:54
 3/16 anonim ***** válasza:
Babatest...
szept. 4. 22:02
 4/16 anonim ***** válasza:
Miért ne? :D Ez is egy hobby
szept. 4. 22:04
 5/16 anonim ***** válasza:
74%
De jó, hogy nektek ennyit adott a tesióra. Én nem voltam Gina Carano attól, hogy egy óra alatt 3x körbeértünk, és felugorhattam a zsámolyra, aztán pókmászásban elmentem a terem végéig meg vissza.
szept. 4. 22:07
 6/16 anonim válasza:
0%
Elég sokan csak magamutogatásnak használják, nem sok eredménnyel! Én többekkel beszéltem, hát... agyuk nem igen volt. Be voltak csavarodva, furák szinte mind. Bár most van egy kedvenc. Kiváncsi vagyok hogy egy hónap után visszatér-e. Ő egy erős kivétel.
szept. 4. 22:11
 7/16 anonim válasza:
Mert 20 éves koromig azt ettem amit akartam, most viszont, meg kell mozduljak, ha nem akarok meghozni
szept. 4. 22:24
 8/16 A kérdező kommentje:

Fiúk azért is gyúrnak, hogy tetszenek a csajoknak, a csajok meg azért is sportolnak-gyúrnak, hogy tetszenek a fiúknak.

6#

"Be voltak csavarodva, furák szinte mind"

Ez mit takar részletesen ?

szept. 4. 22:28
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát én magamnak akarok tetszeni, a páromnak tetszettem 10 kilóval nehezebbként is, mások meg nem érdekelnek.
szept. 4. 23:07
 10/16 anonim ***** válasza:
38%
Őszinte leszek, és nem tudom ezt megmagyarázni, de én lefogytam, baromi sokat, és szexi akartam lenni, de nem akartam, hogy lássanak az emberek. Miután megnézett egy férfi, sírtam, és alig bírtam visszafogni, hogy ne kezdjek el zabálni, és hízni, hogy láthatatlan legyek újra. De azt akartam, hogy a tükörben szexi legyek.
szept. 4. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!