Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kezek felpumpálása? Többi lent

Kezek felpumpálása? Többi lent

Figyelt kérdés
Sziasztok, az a helyzet hogy nagyon lefogytam egyeb okokbol, (semmi egeszsegugyi problema) 89kg-ról 73kg-ra. Azelott soha nem kondiztam, most viszont nagyon fonnyadtan nézek ki, szeretném picit felpumpálni magam, nem szeretnék versenyekre járni sem semmi, csupán a kinézetre szeretnék rámenni, hogyan lehet a kezeket úgymond felpumpálni? Nem szteroidokra gondoltam, azokhoz nem szeretnék nyúlni, csupán nagyobb mellizmokat illetve kezeket szeretnék, minél rövidebb idö alatt, negativ kommenteket nem kérek, tudom hogy a könnyebbik utat szeretném választani, viszont tényleg csak picit jobban szeretnék kinézni nem így megfonnyadni. Illetve még a kockahas érdekelne, az mennyi idönalatt érhetö el? Az alhasamon még van egy kevés zsírpárna, azzal is szeretnek kezdeni valamit. Kerlek, a negativ kommenteket tényleg mellözzük, megsporoljuk egymás idejét. A segitseget elöre is köszönöm! 25/F

okt. 8. 22:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Progresszív edzés, kalóriaszámoláson alapuló étrend.
okt. 8. 22:41
 2/8 A kérdező kommentje:
Igwn ezt tudom, de en valami gyorsabb modszerre gondoltam, valami kapszulak vagy valami nem letezik erre?
okt. 8. 23:20
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Legális nem létezik, de nem legális se ér sokat edzés nélkül. El vagy tájolva.
okt. 8. 23:43
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem mondtam hogy nem szeretnék edzeni, heti 4x edzés mellé szeretnék valamit ami felgyorsíttja a növést
okt. 9. 08:49
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Az edzés mellé a táplálkozást javaslom.

Még egyszer: legálisan semmi nem gyorsítja a fejlődést, csak a jó edzés és a jó táplálkozás. Illegálisan is csak akkor van tényleges fejlődés, ha ez a kettő adott.

okt. 9. 08:55
 6/8 A kérdező kommentje:
Es a taplalkozas milyen legyen?
okt. 9. 13:15
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Jó (kalóriaszámolás, minimum 1.5 g/tskg fehérje, sok mikrotápanyag).
okt. 9. 13:43
 8/8 anonim válasza:

Kiegészítésként a többiekhez, amit írtak azt már nem írom, fölösleges:

Táplálékkiegészítőből csak egy fajtát éri meg igazán használni, kreatint.

Fehérjével, kreatinnal, jó étrenddel, rendszeres edzéssel és 8 óra alvással szép eredményeket érhetsz el.

Az étrendhez egy tipp, hogy próbálj tisztán tömegelni.

Húsok,halak,zöldségek,gyümölcsök,csonthéjasak pl. mogyoró,dió. Olajos dolgokat mértékkel. Tejtermékek, túró, sajt, joghurt.

Nassolnivalónak mehetnek. Földimogyoróvaj. Rizs, quiona. Tojás. Csak egy pár, amiket szeretek :)

Számold ki mennyi tápanyagra és kalóriára van szükséged, ez alapján készítsd el a kajádat. Nem mondom, hogy olcsó sajnos ez... ha van kerted, akkor nagyobb előnyben van, az otthon termelt amúgyis jobb szokott lenni.

Mirelit / instant ennivalók, ultra-feldolgozott ételek, margarin jó ha csökkented, mert transzzsírokat tartalmaznak, és eléggé eltelít, hamar jóllakottságot ad, aztán úszik rajta az étrend. De nyílván megengedhetsz magadnak burgereket és társait, nem kell totál kizárni, csak legyen meg a mértékletesség. :D

Fehérje mellé fontos a megfelelő rostbevitel, mert a wc-n lesznek gondok :D

Nem azonnal fogod látni a fejlődést, és nem csak a testedre lesz ez a rendszer jó hatással,hanem a lelkednek is. Adj pár hónapot neki, és érezni, látni fogod a változást.

Ha van valami specifikusabb kérdésed, nyugodtan kérdezz.

Nem fotelből beszélek, 2 éve edzek rendszeresen, nálam a tápanyagbevitel volt problémás az elején. 53 kilóról indultam. Én se értek mindent, nekem ezek segítettek, segítenek.

Erőt egészséget barátom, sok sikert :)

okt. 9. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!