Kezek felpumpálása? Többi lent
Az edzés mellé a táplálkozást javaslom.
Még egyszer: legálisan semmi nem gyorsítja a fejlődést, csak a jó edzés és a jó táplálkozás. Illegálisan is csak akkor van tényleges fejlődés, ha ez a kettő adott.
Kiegészítésként a többiekhez, amit írtak azt már nem írom, fölösleges:
Táplálékkiegészítőből csak egy fajtát éri meg igazán használni, kreatint.
Fehérjével, kreatinnal, jó étrenddel, rendszeres edzéssel és 8 óra alvással szép eredményeket érhetsz el.
Az étrendhez egy tipp, hogy próbálj tisztán tömegelni.
Húsok,halak,zöldségek,gyümölcsök,csonthéjasak pl. mogyoró,dió. Olajos dolgokat mértékkel. Tejtermékek, túró, sajt, joghurt.
Nassolnivalónak mehetnek. Földimogyoróvaj. Rizs, quiona. Tojás. Csak egy pár, amiket szeretek :)
Számold ki mennyi tápanyagra és kalóriára van szükséged, ez alapján készítsd el a kajádat. Nem mondom, hogy olcsó sajnos ez... ha van kerted, akkor nagyobb előnyben van, az otthon termelt amúgyis jobb szokott lenni.
Mirelit / instant ennivalók, ultra-feldolgozott ételek, margarin jó ha csökkented, mert transzzsírokat tartalmaznak, és eléggé eltelít, hamar jóllakottságot ad, aztán úszik rajta az étrend. De nyílván megengedhetsz magadnak burgereket és társait, nem kell totál kizárni, csak legyen meg a mértékletesség. :D
Fehérje mellé fontos a megfelelő rostbevitel, mert a wc-n lesznek gondok :D
Nem azonnal fogod látni a fejlődést, és nem csak a testedre lesz ez a rendszer jó hatással,hanem a lelkednek is. Adj pár hónapot neki, és érezni, látni fogod a változást.
Ha van valami specifikusabb kérdésed, nyugodtan kérdezz.
Nem fotelből beszélek, 2 éve edzek rendszeresen, nálam a tápanyagbevitel volt problémás az elején. 53 kilóról indultam. Én se értek mindent, nekem ezek segítettek, segítenek.
Erőt egészséget barátom, sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!