Mennyire kell felpumpálni egy kerékpár gumit?
Figyelt kérdés
Van egy sima mezei műanyag pumpám amivel pumpálom a gumit,de egy idő után nem tudok bele többet pumpálni viszont amikor ülök rajta a gumi kicsit "szétterül" a földön,nem annyira stabil. Létezhet hogy egy jobb pumpával többet tudnák bele pumpálni?2023. júl. 20. 21:05
1/9 anonim válasza:
A gumi oldalán rajta van a min. és a max. nyomás.
Ha kesekeny, országúti a gumid, akkor abban magasabb (kellene hogy legyen) a nyomás, azt nehezen tudod egy kis pumpával felfújni.
Lidlben szokott lenni olcsón nyomásmérős álló pumpa: [link]
Valami hasonlót keress. Nem kell drágának lennie, attól mert drága nem lesz benne jobb a levegő és nem suhansz jobban a biciklivel.
Mondjuk az álló pumpák nem olcsók általában.
2/9 anonim válasza:
Az egyes le is írta a lényeget. Érdemes úgy felfújni, hogy látod is a nyomást, mert ha csak kézzel megnyomod, hogy elég kemény, akkor rendszerint így jársz, hogy mégsem.
3/9 anonim válasza:
A múlt héten még láttam a Lidl-ben olyan pumpát, talán még nem fogyott el.
4/9 anonim válasza:
A pumpáknál is meg van, hogy hány bar-t tudnak fújni, a gumiknak is meg van hogy hány bar-t igényelnek. Lehet a tiéd nem tud annyit, amennyi a gumidnak kell.
6/9 Alex Fly válasza:
Ha nem outi, akkor érdemes lehet elmenni egy benzinkútra és ott fújni. A kompresszorok általában tudnak kb. 5,5 bart, némelyikkel 6 fölé is lehet...
7/9 anonim válasza:
Én 4 barra szoktam fújni. Hogy a kézi pumpáddal mennyit tudsz fújni, fogalmam nincs. Én kompresszorral szoktam fújni, amin van nyomásmérő is.
8/9 Thunderfairy válasza:
Egy átlag monti 3 bárig fujható. Tehát olyan pumpával amit az 1-es linkelt, 3 bárig fujod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!