Milyen sportot ajánlatok egy 50 éves, túlsúlyos, anti-edzett, dohányzó nő számára?
Figyelt kérdés
Édesanyámnak keresek sportolási lehetőséget, hogy hosszú, stresszmentes életet éljen. Szeretnék valami jót találni neki. Előre is köszönöm a válaszokat!okt. 1. 08:11
12/13 anonim válasza:
"senior nő" mint átlag, nem létezik...
Én 52 vagyok, heti 2 crossfit, 2 futás, hétvégente túra és kerékpár.
Barátnőm 48, falmászik... (én fel nem mennék oda, az tuti)
Tényleg az a lényeg, hogy szeresse csinálni, különben fel fogja adni...
Ha ez segít, én elhízottan (50 kg túlsúllyal) sétával, majd elipszistrénerrel kezdtem. De nem más kereste nekem, hanem úgy gondoltam, hogy nekem ez tetszik, szívesen csinálnám. Anyukádnak is ezt kellene megtalálnia.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszi, végülis megoldódott. A CHATGPT ajánlott biztonságos, senior sport ötleteket, azok érdekesek voltak (aquafitnesz, tai chi, bicikli, úszás, séta, tánc). Értem, hogy "Mindenkinek Magának Kell Megtalálni az Utat" és ez így van, de néha egy kis lökés tud segíteni. Aztán úgyis ő fog eljárni avagy nem.
okt. 3. 12:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!