Mi a véleményetek az edzés tervemröl? Jó? Vagy kell vmin változtatni?
Hetfo: tricepsz(3 fele gyakorlattal),vadli(allva,ulve dupla ismetlessel), mell(fekvenyomas,tarogatas padon).
Kedd: hat(evezeses gyakorlat, vallvonogatas, es meg egy vmi de a nevet nem tudom), bicepsz(karhajlitas egykezessel allva),comb(guggolas,kitores)
Szerda: ugyanaz mint hetfo
Csutortok: ugyanaz mint kedd
Pentek: ugyanaz mint hetfo
kb. masfel honapja csinalom igy, nemreg tertem at a 12,10,10,10,8-as ismetlesre/sorozatra :D eleg kezdo vagyok... Gerinctelenek kimeljenek
Ha kezdő vagy akkor használj összetett alapgyakorlatokat mint pl felhúzás,állig húzás,döntött törzsű evezés,guggolás(ezt írtad is) és ezek mellett izolációs gyakorlatokat.Kisebb súllyal csinálj relatív több ismétlést hogy kialakuljon az agy-izom kapcsolat és megszokják az ízületek a terhelést(ez az átmozgatás lényege)És tána 1-2 hónap múlva próbálj ki valami személyre szabott edzéstervet.Vegyél egy mass20 féle alap tömegnövelőt edzés utánra zabálj amennyi a csövön kifér és fejlődni fogsz
Konkrétumok:nagyobb vagy összetettebb izomcsoportokra csinálj inkább 4 gyakorlatot(mell,hát,comb)
Kisebbekre 3 is elég
Vállvonogatás nem a legjobb hátra az inkább a trapézizmot meg a vállat(kis mértékben a hát felső részét) dolgoztatja
Csinálj lehúzásokat
vállal mivan?Hátsó deltára koncentrálj mert a többi kap a nyomásoknál is.Oldalemelések a jók
És heti 3x eddz max 4x
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!