Tényleg el kell bírni férfiként egy 52 kgos lányt?
Gondolom nem jöttem be és kifogás.
Lényegében nyakamba ugrott nem bírtam el, aztán arra fogtam hirtelen volt, próbáltam felemelni nem ment(165 cms, 52 kgos) és erre mondta ne haragudjak de szerinte nem vagyok férfi így.
Kb utána még beszéltünk nem volt több tali de sose lett szex, távolságtartóvá vált és barátzónába tett így megszakítottam a további beszélgetést
Figyelj, lehet emiatt le leszek pontozva de szerintem azért egy 52kg-s lányt illik felemelni.
Én 167cm és 60kg vagyok, ráadásul küzdősportoló vagyok aktív szinten.
Ha az a fiú/férfi akivel ismerkedem nem lenne képes annyira hogy legalább egy picit megemeljen (tudom hogy nem vagyok kevés kg ezért írom hogy picit) akkor részemről annyi volt.
Esetleg kezdj el egy kicsit edzeni :)
"Ha az a fiú/férfi akivel ismerkedem nem lenne képes annyira hogy legalább egy picit megemeljen (tudom hogy nem vagyok kevés kg ezért írom hogy picit) akkor részemről annyi volt."
Te ezt így külön kérni szoktad randin, hogy teszteld őket, vagy mi?
Azt ne is vitassuk: eleve nem volt odáig érted, mert ha valaki valakit akar, akkor márpedig akarja, nem pedig vizsgáztatja még hetek múlva is, hogy megfelelne-e neki. Előbb-utóbb lett volna ürügy, mért áll tovább.
Azért nagyon más segítőleg rátok kapaszkodó embert elbírni, mint felvenni a földről egy magatehetetlent, vagy fogantyú nélküli bútort cipelni. Vagy ha ráugranak valakire, és ficánkolnak a nyakában, mint a hülye. Nem volt túl segítőkész, ugye? Hogyan és mennyi ideig kellett volna tartanod?
Tudom milyen, amikor régi klasszik 50 kilós cementes zsákokat kell a földről felvenni, aztán felhordani a pincéből. Megcsinálom… de közben majd megszakadok, érzem a határaimat, és egyáltalán nem csodálkozok rajta, ha valakin, aki sose gyakorolta, ez kifog. Itt, gyk-n írogatók nagy többsége szintén nem csinálná meg, csak a kérdezővel nagy a szájuk.
Velem is volt, hogy egyszer öcsémet kellett volna felvenni a földről, úgy tűnt, kificamította a lábát, azt hittem, nem gond, viszem, de nem bírtam normálisan felemelni, csak valahogy húzkodva, kínlódva. Kínosnak éreztem. Mentségemre szólva kiderült aztán, hogy nem is 70 hanem már 74 kiló volt. Persze nekem valamivel többet "illene" felemelni magamhoz viszonyítva, mert kicsit nagyobb darab vagyok, 182 cm-hez 88-90 kg, persze hiába, ha az nem erő, csak felesleg súly a hasamon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!