Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tényleg el kell bírni férfikén...

Tényleg el kell bírni férfiként egy 52 kgos lányt?

Figyelt kérdés

Gondolom nem jöttem be és kifogás.

Lényegében nyakamba ugrott nem bírtam el, aztán arra fogtam hirtelen volt, próbáltam felemelni nem ment(165 cms, 52 kgos) és erre mondta ne haragudjak de szerinte nem vagyok férfi így.

Kb utána még beszéltünk nem volt több tali de sose lett szex, távolságtartóvá vált és barátzónába tett így megszakítottam a további beszélgetést

szept. 23. 22:44
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
84%

52 kilóból vállanként egyet.

Meg van az a vicc, hogy a gyerekeket kérdezgeti a tanítónéni a nyári szünet után.

- Julika, te hány dinnyét tudsz elvinni?

- Tanítónéni, én kislány vagyok, vékonyak a karjaim, és a dinnye nehéz, én egy dinnyét tudok cipelni.

- És te, Jancsika, hány dinnyét tudsz elvinni?

- Tanító néni, én fiú vagoyk, erős vagyok, szalajtottam is, én két dinnyét is el tudok vinni a hónom alatt!

- És te Pistike, hány dinnyét tudsz elvinni?

- Höhö, tantónéni, én fiú vagyok, erős vagyok, szalajtottam is, buktam is, én három dinnyét is elviszek!

- De Pistike? Hát hogyan?

- Hát egyet a bal hónom alá, egyet a jobb hónom alá, egyet meg felhúzok a fszomra!

- Jajj, Pistike.... Móricka, te nagyon jelentkezel, mit akarsz mondani?

- Tantónéni, én fiú vagyok, erős vagyok, szalajtottam is, buktam is, fiatalkorúaknál is ültem, mink öt dinnyét is elviszünk! Egyet a bal hónom alá, egyet a jobb hónom alá, a fszomra meg felhúzom a Pistikét!

szept. 24. 08:34
 22/36 anonim ***** válasza:
63%
Nem. Bár én is büszke voltam magamra, hogy nem estem össze, amikor felugrott a hátamra egy hasonló súlyú lány, hiszen eléggé gyenge férfi vagyok szerintem.
szept. 24. 08:41
 23/36 A kérdező kommentje:

Én ugyan nem.

Sosem cipelek 25 kg feletti súlyt, mindig kerültem a cipekedést.

Eleve 50 kg nem szabad megemelni egy embernek 2-nek való súly a törvény szerint is

szept. 24. 08:49
 24/36 anonim ***** válasza:
82%

Ne rágódj ezen, épp idejében kiderült, hogy a lány egy utolsó büdös proli, akit a nyugati szellemtől mintegy nyolcvan évvel lemaradt szülők neveltek.

Mennyivel jobb ez ebben a fázisban, mintha fél év kapcsolat után vált volna nyilvánvalóvá.

szept. 24. 11:02
 25/36 A kérdező kommentje:
Később láttam vmi gusztustalan tetkót varatott nyakába, szóval tényleg proli kategoria
szept. 24. 11:34
 26/36 anonim ***** válasza:
63%

Én is túrázó vagyok, illetve futó és hegymászó is, ennek megfelelően vékony vagyok, magasabb mint te de kb. annyi kg.

Ennek ellenére meg tudok tartani a nyakamban egy 52 kg-os embert. Nyilván nem így megyek túrázni, az teljesen más, éa nyilván nem lenne egészséges az 50 kg-os hátizsák, de 15 kg simán előfordul abból is.

szept. 24. 11:50
 27/36 anonim ***** válasza:
76%

"Eleve 50 kg nem szabad megemelni egy embernek 2-nek való súly a törvény szerint is"

Nincs ilyen törvény. Ezt munkáltatók saját munkavédelmi szabályzatban szokták korlátozni.

A törvény csak tájékoztatási és oktatási kötelezettséget ír elő a munkáltató által a munkavállalók számára.

szept. 24. 12:28
 28/36 anonim ***** válasza:
39%
Ennyit igen,el kellene bírni főleg a te súlyoddal, magasságoddal.
szept. 24. 13:31
 29/36 anonim ***** válasza:
0%
WTF 50 kg-t törvény szerint tilos emelni? Jaj, nehogy már indokot keress hozzá, hogy ropigyenge vagy! Egy 12 éves szintjén van a fizikumod. Ami nem baj, de dugni a férfiak szoktak nem a gyerekek.
szept. 24. 19:57
 30/36 anonim ***** válasza:
44%
Gyenge kis nyunyó vagy. Gáz
szept. 25. 00:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!