Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lányok, ti hogy szoktatok...

Lányok, ti hogy szoktatok edzeni? Hogy táplálkoztok?

Figyelt kérdés
Edzőterembe járok pár napja de fogalmam nincs hogy hogyan kellene és mit miből mennyit edzenem. Tetszőlegesen választhatok hogy aerobik vagy edzőterem vagy spinning mikor mit.31 napos bérletem van. Fogalmam nincs mit csináljak.Fogyni szeretnék, táplálkozásról annyit hogy nem nagyon eszem pár hónapja lisztet meg cukrot max 1 hónapba 1-2*, updatezek csak az a baj vele hogy norbi mindig mást mond hol 4 fele , hol 2 fele hol 3 fele osztja a kajákat sose lehet tudni mi a jó és menüre nincs pénzem. Elég csóró vagyok szóval személyi edző sem jöhet szóba.. Lécci segítsetek ha valaki tud valamit. De kérlek titeket csak olyan írjon akinek van tapasztalata vagy ért hozzá előre is köszi :-) 14/L 75kg/165 cm :'(
2010. nov. 3. 11:06
 1/6 anonim ***** válasza:
2010. nov. 3. 11:27
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi
2010. nov. 3. 14:27
 3/6 A kérdező kommentje:
itt nem találok semmit a bodybuilderen. nem értem.. akkora kavalkád kalória táblázatok .. küldene valaki linket köszi
2010. nov. 3. 17:30
 4/6 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt csináld hétfőn,szerdán és pénteken.Spinningelni meg mehetnél kedd,csütörtök,vagy kedd,szombaton.

2010. nov. 3. 18:56
 5/6 anonim ***** válasza:
[link] Alapismeretek.
2010. nov. 3. 23:36
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen
2010. nov. 7. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!