Milyen sérülés lehet a térdemben?
Meg van duzzadva, ha le akarok hajolni vagy ülve kiegyenesíteni akkor a térdkalácsom kattog és fáj.
Guggolást szoktam csinálni ám rá egy hétre jelentkezett.
Futni szoktam még futópadon.
Nem tudom mitől lehet.
Pihentetni és nem terhelni. A körülötte lévő izmokat szakszerű gyógytornával megerősíteni amikor már nem fáj. Folyamatosan romlani fog hisz használod a mindennapokban és ha tekjesen elromlott akkor protézis. De egy porcprobléma sosem gyógyul. Fizikailag nem tud.
Viszont ha hirtelen a fájdalmad akkor ugyanakkora eséllyel lehet valami tök más is
Köszi.
A térdszorítóról mi a véleményetek? Használ?
Vagy csak amikor már pihentetés után kezdesz újra edzeni akkor szokták használni, nem a gyulladásos fázisban?
13
Igen csak addig még van pár hónap és nem szeretném ha romlana az állapota. Ezért amivel lehet segítenék rajta, enyhíteném esetleg megelőzném a nagyobb bajt.
Nekem volt porc problémám/van folyadék fogyasztás és a zseelatin segít, legalább is nekem segített/ gyógyult.
Beef gelatin 240 bloom 20£ 1kg
Elég kb 6 hónapra.
Ithon kb 7000.
A térd szorítót hanyagold amíg be van gyulladva utána felteheted.
A térdedben nincs túl nagy vérellátás, a szervezet terhelésével ezt tudod gyorsítani, mint pl súlyzós edzés.
Mikor elkezdesz izzadni az már jó, kitágulnak az erek, a kis hajszálereknek jobb a vérrelátása.
Víz, zselatin, porcerősítő, emelt c vitamin bevitel máshogy a zselatin, porcerősítő nem fog megfelelően felszívódni.
Egészséges étrend sem árt,
Elég kevés esélyt látok arra, hogy egy anonim oldalon bárki is megtudja mondani, hogy mi a probléma.. Az oké, hogy valaszolgatunk különböző testépítő kérdésekre, ahová elméleti tudás kell, de egy sérülés már más téma..
Legalábbis én nem adnék itt senki szavára, ha sérülés a kérdés, minden ember más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!