3 hónapos törpetacskó kiskutya ma erőteljesen beleharapott a térdembe, meg is karmolt, vérzett, és ahogy le akartam rázni a lábamról, véletlenül kb.30 centi magasból a betonpadkához repült. Nagyon félek, hogy lett esetleg baja?
Unokatestvérem kiskutyájáról van szó, annyira örült nekem, hogy felugrált rám, viszont kicsit vad, és elég erősen beleharapott a térdembe, de úgy, hogy vérezni kezdett, plusz nagyon megkarmolt ott, ahogy ültem a kerti fotelben, és felugrált rám. Mikor véresre harapott, nagyon-nagyon megijedtem, és nem tudatosan, reflexből szegénykét úgy ráztam le, hogy röpült kb. 10 centit, és maximum 30 centis magasságból érkezett a földre, pont olyan betonos részre, ahol van egy kb.5 centi magas betonszegély is. Nagyon nem akartam bántani, egész délután sírtam, de úgy megkapott, hogy hirtelen nem is kézzel próbáltam leszedni a lábamról, pánikba estem és nagyon fájt a lábam, de azonnal felpattant az esés után.
Eltelt az eset óta 3-4 óra, folyamatosan ugrál, fut, csóválja a farkát, rendesen eszik, iszik és pisil. Lehet valami baja ettől?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!