Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyi idős korban lehet...

Mennyi idős korban lehet kiskutyát sétáltatni?

Figyelt kérdés

2018. júl. 26. 16:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Amint befejeződik az oltási programja. Pontosabban a dokitok megmondja.
2018. júl. 26. 16:54
 2/4 anonim válasza:
0%

Hát, szerintem olyan 5-6 éves kortól már sétáltathatja, de csak a környéken, mert ha a gyerek eltéved akkor baj van. És az első alkalommal szülői felügyelettel, hogy lássa mit hogy kell csinálni. Az én gyerekemet hat évesen már elengedtem egyedül kutyát sétáltatni, de az első pár alkalommal megmutattam merre kell menni a kutyussal meg ilyenek, hogy aztán el ne tévedjen.

Remélem tudtam segíteni! :-)

2018. júl. 26. 17:13
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2018. júl. 26. 17:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Két irányzatot hallottam eddig: az egyik azt mondja, hogy fontosabb a szocializáció annál, hogy esetleg összeszed valamit, ezért minél hamarabb, a másik azt, hogy az alap oltások (kivéve veszettség) után. A mi állatorvosunk azt mondta, hogy ha már megkapta az első parvo oltást és az első kombináltat, akkor utána egy héttel már lehet, de kutyás közösségbe (ovi, futtató) ne vigyem. Lehet, hogy sűrűbben lakott részen mást mondana, szóval a helyedben megkérdezném az állatorvost, mit tanácsol. Úgyis gyakori vendégek lesztek ott az elején.
2018. júl. 27. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!