Milyen sérülés lehet a térdemben?
Meg van duzzadva, ha le akarok hajolni vagy ülve kiegyenesíteni akkor a térdkalácsom kattog és fáj.
Guggolást szoktam csinálni ám rá egy hétre jelentkezett.
Futni szoktam még futópadon.
Nem tudom mitől lehet.
Kétj beutalot ortopédiára és időpontot is. Úgyis 3 hónap lesz mire mehetsz és addig vsgy megjavul vagy nagyon rossz.
Mindenesetre teljes fájdalommentességig pihentetni kell. Semmi futás vagy guggolás
2
Családorvosnál voltam, ő csak fájdalomcsillapítót írt fel.
Azt mondta ha 10 nap alatt nem javul menjek vissza és akkor továbbküldenek majd.
De így még a lépcsőre sem tudok felmenni. A séta is nehézkes.
Ha voltál orvosnál nem értem a kérdést. Csináld amit mondott. Addig pihentesd. Ne menj sehova.
Ha gyulladás, 10 nap alatt sokat enyhül. Ha porckopás vagy laterizált patrlla vagy szalagprobléma akkor meg továbbmész
Vegyél 240 bloomos marha zselatint, elöbbb gyógyúl töle a porc , jobban regenerálódik.
Csak annyit tudsz tenni h pihenteted.
Valószínűlrg megeröltetted vagy meghúztál vmi szallagot, ami most be van feszülve, gyógyúl és ezért van bedagadva.
Súlyosabb esetben porcleválás is lehet.
Ha fel akarod gyorsítani a gyógyulást vegyél seltic/ himalája sót , kb negyed teáskanálnyi elég/nap, igyál kb 4liter vizet. Online tudsz rendelni.
BEEF Gelatine Powder 1KG 240 Bloom Unflavoured powdered gelatine or gelatin
Kb 20£
Fórróvízbe beleteszel egy evőkanállal kevergeted amíg fel nem oldodik és megiszod.
Ha túl sokat iszól max jobban nől a hajad :)
Kocsonya is ugyanezt tudja szerintem még jobb is, ha van elég időd, a tyúkhúsleves is jó ha sok benne a bőrös csontos cucc.
Ha meggyógyult igyál több vizet edzés előtt.
Szerintem még érezni fogod 1-2 hónapig
5
Nem orvosnál voltam. Nővér fogadott. Angliában jelenleg a nővérek is végezhetnek családorvosi rendelést ha átmennek egy rövid tréningen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!