Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen sérülés lehet a térdemben?

Milyen sérülés lehet a térdemben?

Figyelt kérdés

Meg van duzzadva, ha le akarok hajolni vagy ülve kiegyenesíteni akkor a térdkalácsom kattog és fáj.

Guggolást szoktam csinálni ám rá egy hétre jelentkezett.

Futni szoktam még futópadon.

Nem tudom mitől lehet.

szept. 4. 09:48
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Illetve mennyi idő míg helyrejön, ha helyrejön teljesen?
szept. 4. 09:48
 2/16 anonim ***** válasza:

Kétj beutalot ortopédiára és időpontot is. Úgyis 3 hónap lesz mire mehetsz és addig vsgy megjavul vagy nagyon rossz.

Mindenesetre teljes fájdalommentességig pihentetni kell. Semmi futás vagy guggolás

szept. 4. 09:54
 3/16 A kérdező kommentje:

2

Családorvosnál voltam, ő csak fájdalomcsillapítót írt fel.

Azt mondta ha 10 nap alatt nem javul menjek vissza és akkor továbbküldenek majd.

De így még a lépcsőre sem tudok felmenni. A séta is nehézkes.

szept. 4. 10:06
 4/16 A kérdező kommentje:
Egyébként Angliában élek, itt sokszor 6 hónapot is várni kell jelenlegi körülmények között. Addigra 10-szer rosszabb lehet.
szept. 4. 10:07
 5/16 anonim ***** válasza:

Ha voltál orvosnál nem értem a kérdést. Csináld amit mondott. Addig pihentesd. Ne menj sehova.

Ha gyulladás, 10 nap alatt sokat enyhül. Ha porckopás vagy laterizált patrlla vagy szalagprobléma akkor meg továbbmész

szept. 4. 10:25
 6/16 anonim válasza:

Vegyél 240 bloomos marha zselatint, elöbbb gyógyúl töle a porc , jobban regenerálódik.

Csak annyit tudsz tenni h pihenteted.

Valószínűlrg megeröltetted vagy meghúztál vmi szallagot, ami most be van feszülve, gyógyúl és ezért van bedagadva.

Súlyosabb esetben porcleválás is lehet.

Ha fel akarod gyorsítani a gyógyulást vegyél seltic/ himalája sót , kb negyed teáskanálnyi elég/nap, igyál kb 4liter vizet. Online tudsz rendelni.

BEEF Gelatine Powder 1KG 240 Bloom Unflavoured powdered gelatine or gelatin

Kb 20£

Fórróvízbe beleteszel egy evőkanállal kevergeted amíg fel nem oldodik és megiszod.

Ha túl sokat iszól max jobban nől a hajad :)

Kocsonya is ugyanezt tudja szerintem még jobb is, ha van elég időd, a tyúkhúsleves is jó ha sok benne a bőrös csontos cucc.

Ha meggyógyult igyál több vizet edzés előtt.

Szerintem még érezni fogod 1-2 hónapig

szept. 4. 11:14
 7/16 anonim ***** válasza:
Kollagént megpróbálhatod, de ehhez nagyon a pénztárcádba kell nyúlni. A dobozokon lévő 10g napi adag nevetséges mennyiség, semmit nem ér. Legalább 50g kell naponta, ennek lehet valami hatása.
szept. 4. 11:39
 8/16 anonim ***** válasza:
Ha porcprobléma akkor a kollagén nem gyógyít. Macimum a további károsodást segít megelőzni
szept. 4. 11:43
 9/16 A kérdező kommentje:

5

Nem orvosnál voltam. Nővér fogadott. Angliában jelenleg a nővérek is végezhetnek családorvosi rendelést ha átmennek egy rövid tréningen.

szept. 4. 11:45
 10/16 A kérdező kommentje:
A procproblémával mit lehet tenni?
szept. 4. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!