Ugyan olyan erős fájdalommal jár, ha másodjárra szakad el a térdemben a keresztszalag?
5 évvel ezelőtt focizás közben elszakad a térdemben a keresztszalagom, iszonyatos fájdalommal járt. Meg is műtötték. A megfelelő rehab után újra kezdtem focizni minden gond nélkúl, semmi baj nem volt a térdemmel.
Néhány hete focizás közben éppen kapura készültem lőni, de a labdát elpöckölték előlem és hatalmasat rúgtam az elém kerülő talpba.A lábfejben nyilván fájt, de a térdem nem, csak kb. fél óra múlva kezdtem bizonytalannak, kattogósnak tűnni.Sajnos ez már kb. 6 hete volt, de hírtelen mozdulatra most is fáj különösen a térdem belsö felé a térdkalácsom mellett és a térdhajlatom.
Talán elszakadhatott újra különösebb hírtelen megjelenő erős fájdalom nélkül, vagy esetleg meniszkusz szakadás?
Nyilván megyek mri-re rövidesen, de addig is agyalok, mert szörnyen idegesít! :-(
Mint utólag kiderült a meniszkuszom szakadt be.
Június végén be is ragadt a térdem, nem bírtam kiegyenesíteni, sem ráállni, csak mankóval tudtam járni. Rá egy hétre július 1-én megműtöttek, most megint rehab, úgy érzem jó uton haladok, bár még kicsit érzékeny, néha kattan. De nyomom a tornát, remélem 1-2 hónap múlva focizhatok a haverokkal.
Az előző kérdezőnek: igen 37 éves vagyok most, 5 éve volt keresztszalag szakadásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!