A bal térdemet 2x műtötték keresztszalag pótlással. Utóbbi műtétem 7 hónapja volt, és nem akar helyre jönni. Volt MR vizsgálat, a doki szerint közepes szintű porc kopásom van. 25 éves férfi vagyok. Mit tudnék tenni a fájdalom ellen?
#1 (ma 13:42)
Sajnos igenis lehet porckopás akár már 17-18 éves korban is. Nekem is volt szalagműtétem, mégpedig úgyhogy tiniként elszakadt keresztszalagot pótoltak 20-as éveim közepén.
#2 (ma 13:50)
Ebben igazad lehet.
Első válaszoló.
Igen el van maradva a combizmom, de nagyon nehéz akármilyen gyakorlatot is véghez vinni, ha pl egyszerű guggolásnál is fájdalolmaim vannak.
Igazából azon stresszelek, Hogy ha valóban ilyen szintű kopás van a térdemben, ilyen fiatalon. mire számíthatok vajon később.?!
Mit lehetne tenni?
Hajlik rendesen, nincs ilyen jellegű probléma.
Csak recseg iszonyat, meg ha úgy lépek fáj.
Egyenes vonalú sétánál, van Hogy nem fáj.
Viszont valamikor jobban bele áll és akkor midnen lépésnél fáj, plusz duzzad is, ha sokat jövök, megyek.
Köszönöm a választ.
Mai napon kaptam meg az injekciót.
Remélem, Hogy kiváltja hatását.
Esetleg van tapasztalat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!