A bal térdemet 2x műtötték keresztszalag pótlással. Utóbbi műtétem 7 hónapja volt, és nem akar helyre jönni. Volt MR vizsgálat, a doki szerint közepes szintű porc kopásom van. 25 éves férfi vagyok. Mit tudnék tenni a fájdalom ellen?
Mármint, Hogy érted, Hogy pár hét max?
Pár hét mire el kezdem érezni a hatását?
akkor nagyon változó ezek szerint.
Sok véleményt hallottam már erről.
Hát köszönöm azért. 😔
Keress egy jó gyógytornászt. 25 éves vagy, az egész életed előtted, nem szabad elfogadni hogy majd az injekció segít és majd lesz valahogy. Combizmot olyan gyakorlatokkal is lehet erősíteni (kezdésnek) amikor nincsen súly a térdeden. Mindig megvan a megfelelő szint, amit te is tudsz csinálni, és ahonnan kitartással de lehet feljebb menni. Ne add fel, ez az egész rehab ugyanolyan nehéz mentálisan, mint fizikálisan. Egy jó gyógytornász kell hogy tudjon segíteni.
Kitartást, és a legjobbakat!
24/L (más műtét de hasonló problémával)
Szerencsére van jó gyógytornászom.
Eddig ügye a keresztszalag műtét utáni tornákat csináltuk és sajnos a kopás miatt már a sima guggolásnál is fájdalmaim vannak.
De majd konzultálok vele mindenképp, és mindent meg teszek, hogy javuljon a helyzet.
Köszönöm a válaszod 😌
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!