Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Egy street workout pályán...

Egy street workout pályán lehet legálisan rendzeni küzdelmet MMA szabályrendszerben?

Figyelt kérdés
A nyáron a jó időben gondoltuk páran, hogy kimegyünk oda mozogni. Este fele vagy délelőtt, hogy ne is lássa ezt nagyon más, volt már 1-2 ilyen alkalom. Volt bíró, méghozzá több évtizedes küzdősport múlttal rendelkező, illetve volt elsősegély doboz, jégakkuk, viz, és mi is benne vagyunk pár éve, tudjuk mi a határ, egyáltalán nem vérre ment, meg nem a bajnoki öv volt a tét :D. Egyszercsak megjelent egy anyuka a gyerekeivel akik mellesleg elkezdtem össze vissza bicikilizni a gumis részén a huzodszkodok között de az nem volt baj :D odajött és nagyon elkezdte mondani h ezt nem kéne a végén már a rendőrséggel fenyegetőzött meg a btkval :D elengedtük nem akartunk semmi bajt, úgyhogy egymas ellen befejeztük de direkt maradtunk még. Ez komoly? Ezért egyből elkezdeni rendorozni?😂

szept. 3. 00:03
 1/2 anonim ***** válasza:
53%

A garázdaság fogalmát kimeríti (viselkedésével másokban félelmet, megbotránkozást kelt). Tehát lehetni lehet, csak nem szabad.

Ha ezért rendőrt hív (azzal, hogy verekednek a workoutpályán), és kijön a rendőr, akkor az intézkedni fog. Nem teheti meg, hogy nem tesz semmit. Nem fogja érdekelni, hogy haverok vagytok, meg sportoltok - legközelebb a kocsma előtt erősek is ezt mondják majd, ha kimennek intézkedni, ott is le fogja xarni.

Keressetek egy termet!

szept. 3. 07:49
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Az én városomban is volt egy 5-6 fős társaság, akik esténként néha kimentek a focipályára, és boxkesztyűben, fejvédőben, fogvédőben, szuszpenzorban, szakszerűen sparringoltak egymással. Ezt addig csinálták, amíg valaki rájuk nem hívta a rendőrt, és eljárás nem indult ellenük.

Nem úgy működik a világ, hogy közterületen elkezdhetsz bunyózni a haverjaiddal MMA címszó alatt. Viseljétek a lehetséges következményeit, vagy járjatok egyesületi edzésekre.

Ne érts félre, nekem szimpatikus ez a Harcosok Klubja mentalitás, nem vagyok ellenetek. Az anyuka egy tipikus gyökér lehetett. De ez van!

szept. 3. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!