Egy street workout pályán lehet legálisan rendzeni küzdelmet MMA szabályrendszerben?
A garázdaság fogalmát kimeríti (viselkedésével másokban félelmet, megbotránkozást kelt). Tehát lehetni lehet, csak nem szabad.
Ha ezért rendőrt hív (azzal, hogy verekednek a workoutpályán), és kijön a rendőr, akkor az intézkedni fog. Nem teheti meg, hogy nem tesz semmit. Nem fogja érdekelni, hogy haverok vagytok, meg sportoltok - legközelebb a kocsma előtt erősek is ezt mondják majd, ha kimennek intézkedni, ott is le fogja xarni.
Keressetek egy termet!
Az én városomban is volt egy 5-6 fős társaság, akik esténként néha kimentek a focipályára, és boxkesztyűben, fejvédőben, fogvédőben, szuszpenzorban, szakszerűen sparringoltak egymással. Ezt addig csinálták, amíg valaki rájuk nem hívta a rendőrt, és eljárás nem indult ellenük.
Nem úgy működik a világ, hogy közterületen elkezdhetsz bunyózni a haverjaiddal MMA címszó alatt. Viseljétek a lehetséges következményeit, vagy járjatok egyesületi edzésekre.
Ne érts félre, nekem szimpatikus ez a Harcosok Klubja mentalitás, nem vagyok ellenetek. Az anyuka egy tipikus gyökér lehetett. De ez van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!