Mennyit fogyhatok ezzel az edzés tervel?
Sziasztok, hétfőtöl kezedek járni edzésre, heti 3 szor és plussz egy nap kardió eliptikus bicikli vagy lépcsőző gépre gondoltam,75 kg és 158 cm vagyok, 28 éves 2 gyerekes anyuka. Mindenem van, fenék mell csak a baj h has és comb is . Szeretnék fogyni is , de leginkább formásodni. Kaptam egy szerintem elég jó ajánlatot az edző terembe havi 90 euro 4 alkalom EMS , 10 alkalom személyi edző, test felmérés és személyre szabott diéta, ezen kívül bármikor bármennyit lehet terembe menni
Persze 8 óra munka, ami nem ülő hanem elég pörgős sétálós, és két gyerek mellett munka után még mindennap biciklizés, séta, játék
Eddig eléggé nem fogyeltem az étkezésemre ettem mindent ami jött sorra, de mostmár f9gyelni fogok
Köszönöm a válaszokat
Fogyni csak a kalóriadeficittől lehet. Addig fogsz fogyni, amíg kalóriadeficitben vagy. Ez bármennyi kiló lehet.
Formásodni pedig az izmosodástól lehet. Progresszív súlyzós edzésre van szükséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!