Valamiért sportolnék, de nem tudom mit és miért?
Fura ez nekem, Montez ( Nyugodjon békében ) és dirtboy idejében voltam utoljára itt ebben a kategóriában , csak is felpontozni ( zöld kezet adni ) jártam ide. Egy elhízott ember vagyok 133 kiló voltam, 3 hónap alatt lefogytam 115-re mert kazein, meg mindenféle fehérje allergiám van, pl ha rizst eszek állandóan kell menjek wc-re, van , hogy ha nem tudok valami kajat találni/csinálni megeszek 2 banánt és ennyi volt a nap. Pedig engem a pizzázóba nevről ismertek, mekibe is, kedvenc langosozóm tulaja 2 hete szólt, hogy mi van velem, nem lát esetleg nem finom amit csinál? Neki is elmondtam, nem ehetek vagy ha eszek utána 10+ alkalommal mosdó.. dokik nem találtak semmit azt mondják pszichés baj, de én nem hiszem, vagyis , de viszont akkor 20 éve tart , én mindenen stresszelek.
Na , de a lényeg, ami miatt ide jöttem. Nem szeretek emberek között lenni, utálom ha néznek, viszont unom az erdőkben való sétálást mert mindig megcsíp valami, elesek vagy legutóbb egy kutya miatt bujtam egy bokorba, bringázni nem szeretek, nagyon undorító ahogy kikerülik az autósok őket és én sem vagyok kivétel, mindig figyeltem a 2 méter távra erre szegény kollégámat 90-el lecentiztem amikor bringázott, fel is ismert meg akart verni, én nem emlékztem erre, de mondta az időpontot, helyet és a járgányom rendszámát szóval ez olyan visszás.
Mit javasoltok?
Biciklizni az autósok miatt nem szeretsz, vagy amúgy se? Mert ha van rendes bicikliút a közelben, ott még lehet próbálkozni. De ebben az esetben görkorcsolya is opció.
YouTube videókra otthon tornázni sem rossz dolog, csak olyat kell keresni, ami nem teszi tönkre az ízületeket (tehát nem a sóher Norbi féle szerzemények)
Futás, ami még egy opció, de ha emberek között nem szereted, akkor sajnos ez is csak erdei lehet, amire még mondtad, hogy unod. Esetleg elhagyatott utcákon, amerre kevesebb ember jár.
És nem tudom, ez mennyire segít, gondolom nem sokat, de ha konditerembe mész, nem téged fognak nézni, a legtöbb ember magával van elfoglalva, nem azzal, hogy másokon nevessenek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!