Milyen hatással vannak/voltak a mindennapos testnevelés órák a fiatalokra? Inkább pozitív vagy negatív összességében?
Megutáltam miatta.
Nagyon sokáig azt hittem minden sport olyan szenvedés mint tesiórán ezért 17 éves koromig nem is sportoltam semmit. Aztán rájöttem, hogy futni egész jó, ha akkor kezdek sétálni amikor én akarok és annyit futok amennyit én akarok, emellett miután kipróbáltam a kardiót azt is megszerettem, de a tesiórákat még mindig gyűlölöm.
Sose voltam vékony gyerek és nyilván nem tett jót az önbizalmamnak, hogy mások előtt kell öltözni és ugyanazt várják el tőlem mint a versenyszerűen sportoló osztálytársaimtól. A tesitanárok ítélkező tekintetéről ne is beszéljünk... Annyi de annyi sértő megjegyzést hallottam tőlük. Nem személyesen nekem, hanem az összes túlsúlyos gyereknek szólt.
Azóta sikerült úgy-ahogy lefogynom, még mindig van rajtam pár plusz kiló de egészségesen étkezek és rendszeresen sportolok, szóval nem igazán érdekel. Ez semmiképpen nem a testnevelés órának csúfolt kínzás, hanem a kutyusom érdeme, akit szint lehetetlen lefárasztani, szóval muszáj futnom vele :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!