Egyetemen erre hivatkozva kaphatok felmentést a testnevelés alól?
Sziasztok!
Röviden annyi a lényeg, hogy kisebb koromban volt egy tesi órához köthető balesetem, ami miatt (is) diagnosztizált pánikbetegségem, és (remélhetőleg hamarosan erről is lesz diagnózisom) PTSD-m alakult ki. Még 9. osztályban azt mondta az akkori pszichiáterem, hogy tudna teljes felmentést adni a pánikbetegségre hivatkozva, nem tudom, az egyetemen mennyire mások a szabályok. (+ átmentem estire más okból, így nem tudom, elfogadták-e volna)
valaki volt már ilyen helyzetben, vagy ismeri a folyamatot? ugyan, még van egy évem a suliból, de szeretném magamat megnyugtatni, hogy nem kell szenvednem ott is.
(aki azzal jönne, hogy "csak nem szeretnél sportolni", annak mondanám, hogy konkrétan ájulás közeli állapotom volt minden óra előtt, és alapjáraton nem vetem meg a mozgást, csak az ilyen helyeken nem bírom)
Ptsd egy tesioratol. Hagyjad mar.
Vannak akik a haborubol visszajott katonaknal is megkérdőjelezik, erre te beirod ide hogy ptsd-d van.
Vicces
Neked nem ptsd-d van hanem elmebajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!