Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen sportágakat vennétek...

Milyen sportágakat vennétek ki az olimpia programjából és miért vennétek ki?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nyilván kik vagyunk mi... kis porszemek, semmi súlyunk e kérdésben, épp ezért valahol egy teoretikus kérdés. Mégis elkezdtem azon gondolkodni, mely sportágaknak nem látom helyét a programban.

Van elképzelésem és megvan a magam indoka, hogy miért azt gondolom, amit.

Ti mit vennétek ki? Milyen oknál fogva?

Egy másik kérdés:

ugye a BOM, meg hasonló intézmények a 2024-es pesti olimpia előkészítését szolgálták. Másképp: ha ez megvalósul, most a magyar fővárosban lenne a játék. Ti gondoltatok már erre?

Mit gondoltok, milyenek lennének a fővárosiak mindennapjai és mely versenyeket hol rendeznének, ha így lett volna?

A válaszokat előre is köszönöm!

aug. 9. 14:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
A bicikli versenyt vagy nem tudom mi a neve. Sztem semmi értelme nincs.
aug. 9. 15:07
 2/13 A kérdező kommentje:
Jogos lehet... más vélemény?
aug. 9. 15:12
 3/13 anonim ***** válasza:
12%
A vízilabdát, mert kevés embert érdekel, sokszor követhetetlen a szabàlyok, a bírók össze vissza fújnak, sokszor igazságtalanul.
aug. 9. 16:09
 4/13 A kérdező kommentje:

Őszintén szólva a pólóval nekem nincs gondom... Persze, kicsit lehetne tisztítani a szabályokat, de ez alapvetően megoldható lenne.

Nekem más sportágak vannak terítéken, amit kivennék. Ettől persze tiszteletben tartom mindenki véleményét, hisz ez alap...

aug. 9. 16:14
 5/13 anonim ***** válasza:
84%

Én kivenném a görkorcsolyát, braketancot stb.

Benn hagynám az öttusát lovaglással együtt. Tudom, hogy nem csak Tokión múlt, de szegyen, hogy kivegyek a lovaglást egy hisztis id*óta miatt. Aki nem birja azt a bizonytalanságot, amit a ló, mint élőlény jelent, az ne akarjon ottusazo bajnok lenni, hanem válasszon olyan sportágat, ahol a lehető legtöbb dolgot tudja kontrollálni. Egy csomó ilyen van.

aug. 9. 22:39
 6/13 anonim ***** válasza:
73%
Bp-nek úgy kellene egy olimpia, mint lufiarusnak a nyilzapor... Egy VB klassz, emberi léptékű, és jó, hogy idehoztak többfélét is, de az olimpia minden városnak túl nagy falat.
aug. 9. 22:40
 7/13 anonim ***** válasza:
37%

A breaktánc nekem is olyan "WTF?" volt most az olimpián 🙂 (Mondjuk ha jól hallottam, akkor a következőn nem is lesz.)

Bár a gördeszka meg a bmx is olyan komolytalan...

A röplabdából meg feleslegesnek tartom a strandröplabdát, eleg lenne a teremröpi.

Az öttusából viszont hiányozni fog a lovaglás... ez egy ilyen sport (volt), mindenkinek tudomásul kellett venni, hogy a ló egy külön tényező, kell a szerencse is a jó szerepléshez. Így ez olyan, mintha a nyíltvízi úszást innentől medencében kellene rendezni, mert valakinek a számára kedvezötlen hullámzás miatt sikerült rosszabbul a szereplése...

aug. 10. 00:54
 8/13 A kérdező kommentje:

Nekem mondjuk nncs gondom a strandröpivel, csak akkor neccesebb, ha mondjuk olyan város kapja meg az olimpiát, mint Helsinki vagy Stocholm (direkt olyat írtam, ahol már volt). Az utóbbi időkben Sidney, Athén, Rio és Párizs is olyan, ahol eleve minden adott a homokos tengerpartra.

Érdekesek az ötletek, mondjuk én egészen más sportokat vennék ki. (persze az, hogy a ti szerintetek megálmodott sportokat kivegyék és az, hogy az enyémeket, nem zárják ki egymást)

aug. 10. 06:29
 9/13 anonim ***** válasza:
37%
Kivenném a gumiasztalt, és rúdtáncot tennék helyette. Boxot is kivenném, a profi boxhoz képest ez csak bohóckodás.
aug. 10. 07:36
 10/13 anonim ***** válasza:
0%

A táncikákat, meg a pontozgatós „küzdő” „sportokat”. Mihamarabb. Ezeknek nincs sportértékük már, nem is látványos, egyáltalán nem szórakoztató. Zavaró a jelenlétük egy sporteseményen, extrém komolytalanok.

Tehát mittomén... pl lehet birkózás, de az tényleg addig menjen, amíg fel nem adja az egyik a gcibe... csukják össze egymást. Mert így vicc, hogy zéró kiütés van az összes küzdősportban.... ez nem sport, ha pontozgatnak, nem küzdősport, ha nincs igazi győztes, csak szánalomból továbbbjuttatott egyik fél 🤮

Lovaglást állatkínzásnak minősíteném végre (kivéve, ha megesszük a végén a lovat. Akkor jöhet)

aug. 10. 11:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!