Valaki nem tudna valami tanácsot adni fogyásra? 16kg szedtem fel mióta barátom van..(tabit is szedek, és egészen jó étvágyam is van)!
Ne egyél sokat, és fogyni fogsz.
Napi 3 v 2 étkezés csak, azok se legyenek lakomák. Halkonzerv egy szelet kenyérrel meg ilyesmik...
Emellé azért nem ártana pici mozgás is, mondjuk kezdj el biciklivel munkába járni.
Nyilván sokan le fognak pontozni, de én csak leírtam, nekem mi vált be. Én így fogytam 40 kilót.
Azóta is tartom a súlyom viszonylag gond nélkül. Persze a nagy nassolásokat egy életre el kell felejteni.
Hajrá
Eloszor meg kene tanulni mitol hizik az ember. Az etel=kaloria.
Minden embernek van egy alap kaloriaszukseglete, amit sok tenyezo befolyasol. Kor,nem,alap aktivitas stb.
Ha ennel te tobb kaloriat viszel be akkor hizni fogsz, ha kevesebbet akkor fogyni. Ha te folyamatosan eszel, akkor konnyen tulleped a napi limitet.
Ezert kell kevesebbet enni.
A sport azzal segit hogy tobb kaloriat egetsz futva mint az agyban fekve. Igy magasab lesz az a limit aminel kevesebbet kell enned.
Sport nelkul is lehet fogyni,
Miért nem a barátod gondoskodik a védelmedről? Kényelmes a tabi, persze, de...
károsabb, mint amennyire kényelmes. Például hízni is lehet tőle.
Ha tényleg szeret a barátod, akkor öltöztesse fel a kis barátodat! ;-)
Amúgy eszel, vagy pedig táplálkozol? Nagy a különbség!
A számodra megfelelő szokások, megfelelő táplálkozási szokások és megfelelő étrend kialakítása sokat segítene például abban, hogy ne lépjen le a barátod, amikor a 16 kg plusz felszalad 30-ra.
Már pedig felszalad...
...és később már nem a párkapcsolatot, hanem az egészségedet fogod siratni.
Én abban tudok segíteni, hogy ne sírd tele a párnádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!