Milyen tanácsokat tudnátok adni fogyásra?
Tavaly március óta 10 kilót híztam a karantén miatt mert semmit nem mozogtam kb(azelőtt se sokat), pedig előtte 3 év alatt sikerült csak 5 kilót felszednem azt se csak zsírban.
18 éves vagyok, fiú/férfi
170cm körül
80Kg vagyok jelenleg
Futást azt nagyon gyűlölöm meg nem is igazán bírom valamiért, szóval azon kívűl kellenének valami gyakorlatok, sportok.
Ha tudnátok írni valamilyen diétát amit lehet tartani annak is örülnék.
Diéta: kalória számlálás
Sport: Youtube-on rengeteg erősítő és kardió - akár low impact, ugrálás nélkül - edzést találsz.
Életmódváltás.
Alapjaiban egészségesebb, teljes értékű élelmiszerek.
Sok zöldség, hús, tojás, sajt, olajos magvak stb. Kerüld a fehérlisztet, cukrot, mozogj rendszeresen. Azt lehet otthon is, karantén sem akadály.
Youtubeos videók+sok séta.
Aztán ha nő majd az állóképességed, akkor futhatsz is. Ha bírni fogod, lehet, hogy megszereted majd
Legjobb dieta a vilagon:
-70gramm fott barna rizs
-100gramm csirke
-100g paradicsom
-100g kovaszos vag kigyo uborka
-opcionalisan 100g brokkoli.
Egyel 3szor ilyet naponta. Plusz egy etkezes rizs nelkul. Rizs legyen barna. sulyt fozes utan merd le. 100gramm ccsirke helyett lehet pulyka is.
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát, segítségét!
Remélem elérem a célom, legalább a 70kg-ra visszafogyás kéne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!