Milyen sportot érdemes még elkezdeni 27 évesen?
Eddig csak néha futottam, de nem sportoltam rendesen semmit.
Tudom, a futás, úszás, biciklizés, edzés sosem késő, de ha szívesen kezdenék el valamit, amit csapatban vagy másokkal is lehet, akár sikerélményeket is lehet benne elérni, és reális elkezdeni, mint első sportot egyetem, munka mellett, mit ajánlanátok?
Gondoltam a teniszre, táncra, küzdősportokra. Olyasmit keresnék, ami szociálisan és a magabiztosságomban is tudna fejleszteni.
Előre is köszi a válaszokat!
27F
Akkor küzdősport!
Tedd bele a melót, gyakorold az alapokat edzéseken, ne akarj youtube-videók alapján 2 hónap után varázsolni, és akkor nem lesz gond. Előbb-utóbb felépül a kondíciód is hozzá, erősödsz, ügyesedsz, helyükre kerülnek a mozdulatok, fejlődni pedig mindig lehet benne.
A társaság is elég jó szokott lenni, hacsak nem valami zug fight-klubot találsz magadnak, akkor a világ legbékésebb embereivel fog összejárni.
Az a tudat pedig, hogy akármelyik átlagembert 10 másodperc alatt nyolcféleképpen tennéd harcképtelenné - nos ez ad némi magabiztosságot. Aki megszokja, hogy beálljon a ringbe, felmenjen a tatamira és ott egy-az-egyben beleálljon a kemény fizikai küzdelembe, azt nem fogja annyira rosszul érinteni az sem, ha tárgyalnia kell, vagy felkérdezi a főnöke, vagy jön egy bolond vásárló és elkezd ott púposkodni, hogy a kávéfőzője nem főz olyan kávét a legolcsóbb vacakból, mint amit a Mancikáé a 12 ezer forintosból...
Pingpong?
Ha fehérvári vagy, akkor már van is ellenfeled ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!