Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen sportot érdemes elkezde...

Milyen sportot érdemes elkezdenem?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, 150 centi 36 kg. Nagyon durván hajlékony vagyok, pedig sose gimnasztikáztam. 8 év úszás van mögöttem, ebbol 3 év versenyszeru volt. Másfél évet lovagoltam is, csak egy mutét miatt félbe kellett hagynom.

Ilyen adottságokkal, illetve múlttal milyen sportba érdemes belekezdenem? Természetesen hobbi szinten

2020. febr. 19. 08:51
 1/7 anonim válasza:
0%
Sakk.
2020. febr. 19. 09:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Úszás
2020. febr. 19. 09:14
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Bármibe belekezdhetsz, ami érdekel.

Folytathatod az úszást, talaj- vagy szertorna, calisthenics, jóga, stb.

2020. febr. 19. 10:07
 4/7 anonim ***** válasza:
A küzdősportok mindig jó választások. Box, kickbox elsősorban.
2020. febr. 19. 11:31
 5/7 A kérdező kommentje:
Es peldaul szertornaban meddig tudnek eljutni szerintetek? Szalto meg ilyesmik mennenek?
2020. febr. 19. 12:50
 6/7 anonim ***** válasza:

"Es peldaul szertornaban meddig tudnek eljutni szerintetek? Szalto meg ilyesmik mennenek?"

Válaszolok, amint te is válaszolsz nekem. Szerinted nekem, hogy menne a balett? Vagy a röplabda?

Már érted a problémát? Semmit nem tudunk rólad abszolút, így mégis, hogy válaszoljunk arra a kérdésre, hogy hogy menne neked a szaltó? Ha ez érdekel, akkor menj le edzésre és próbáld ki. Ha nem megy, akkor keresel majd mást. Fiatal vagy még nagyon, találd meg önmagad, ahhoz pedig az kell, hogy minél többmindent kipróbálsz. Hajrá!

2020. febr. 19. 22:03
 7/7 anonim ***** válasza:
az se mindegy, milyen műtét?
2020. febr. 21. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!