Érdemes elkezdenem boxolni?
Figyelt kérdés
16 éves srác vagyok, önbizalomhiányos. 67kg 185cm, felsőtestre a saját testsúlyomhoz képest egész erős vagyok viszont nagyin cingár lábaim vannak. Anyám azt mondja hogy a box az alacsonyaknak van meg hogy nem akarja hogy eltörjem az orrom, nem bírnám lelkileg stb. Viszont én megakarok változni lelkileg is, de a hangsúly mégis csak a harctudáson, utcai helyzeteken van ezért gondoltam boxra. Ti mit gondoltok, érdemes boxolni? Budapesten, vagy budaörsön tudtok olyan helyet, ahol jó a közösség, és tényleg jó az oktatás?2019. jan. 15. 17:19
1/8 anonim válasza:
Szia! Nyugodtan menj boxolni ha te szeretnél. Egyrészt a sport fontos, másrészt testedzés, harmadrészt az önbizalomhiányodnak is jót fog tenni minden tekintetben :)
Anyudnak pedig mondd meg, hogy a sport ezzel jár. Ha focizol, akkor a bokád törhet el. Miben jobb? Akkor lábra sem tudsz állni :)
2/8 anonim válasza:
A magas emberek is boxolnak...a nehéz sulyban nem csak dagadtak vannak. A lábad nem igazán fejleszti.
Amúgy a box tudásod az utcàn nem használhatod mert eltiltanak...
Meg laposra ver egy thai/kick boxos.
3/8 anonim válasza:
Szia. Én MMA-zok és majdnem annyi voltam mint te amikor elkezdtem. Szerintem nem csak az önbizalom hiányt meg nem csak a sport fontossága miatt lehet elkezdened. Én követek jó pár MMA-s emberkét, köztük magyarokat is és van egy Borics Ádám nevű fiatalember a Bellatorban, aki 16 éves korában kezdte a küzdősportozást ès most közel áll ahhoz, hogy a UFC első magyar férfi harcosa legyen. Tehát ha mindent beleadsz és tényleg akarod, akár profi szintre is emelkedhetsz. Tudom hogy nem ugyan az a két sport, csak azért írtam le, hogy szemléltessem, hogy még éppen nem késő ha díjakra vagy hírnévre akarsz szert tenni. Ha érdekel egyébként Ádám interjúja elküldöm neked privátban, csak ide nem szabad linket rakni.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem tervezek ebből hírnevet szerezni, viszont ha tényleg nincs más lehetőség akkor szeretnék képes lenni megvédeni magam pl. Ha utcán megakarnak verni lopni stb.
2019. jan. 19. 14:33
5/8 anonim válasza:
Ha hírnevet nem is akarsz akkor meg főleg nem keso elkezdeni
6/8 A kérdező kommentje:
Budapesten, vagy budaörsön tudtok olyan helyet ahol jó a közösség és az oktatás is?
2019. jan. 20. 13:44
7/8 anonim válasza:
2. egy húgy agyú hülye, ne hallgass rá.
8/8 fight230 válasza:
Nyugodtan menj el! Minden sportnak meg van a veszélye. Önbizalom hiányra tökéletes a box. Edzésen meg úgy se fogják eltörni az orrod.Küzdősportoknál pedig össze tartó a társaság én is járok és nagyon szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!