Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen sportot érdemes így...

Milyen sportot érdemes így elkezdeni?

Figyelt kérdés

16 éves fiú vagyok, és szeretnék elkezdeni valamilyen csapatsportot. 6 éves korom körül kickboxoztam, pár évre rá kajak, 12-14 éves koromban pedig díjugrattam. Viszont úgy érzem kifejezettem csapatsportra lenne szükségem.

Ami a legjobban tetszene az a jégkorong, van is a közelben, viszont csak gyerek és felnőtt, az én korosztályomban nincs. Illetve olyan fél éve érdeklődtünk és azt mondták hogy bár hivatalos csapat nincs, edzések vannak, de úgy kéne odamennem hogy teljesen stabilan tudok mozogni a pályán, ami ugye egy ördögi kör, mert hol tanuljam meg ha csak úgy vesznek fel, ha már tudok? (Nem korizok rosszul egyébként, tudok rendesen menni, de olyan stabilitásom nincs, hogyha nekem jönnek akkor állva tudjak maradni, nem tudok hátrafele menni, ilyenek.) A kézilabdát is bírnám, viszont a közelben csak női csapat van. Kosár kilőve, mert 160cm vagyok (bár nem is tudom van-e a közelben egyáltalán), foci is kilőve egy személyes ok miatt amit nem szeretnék leírni. Röpizni szeretek, lacrosse is érdekelne, viszont szinte kizárt hogy ezek vannak a közelben. Azt sajnos nem tudjuk megoldani, hogy fél óránál többet kelljen utazni edzésre, szóval ami messzebb van, akármennyire szeretném is, kilőve.

Valakinek van valami ötlete? Szinte bármire nyitott vagyok, ami tényleg sport.

2020. dec. 31. 23:10
 1/3 MadSeal ***** válasza:
100%
Járj többet korizni, gyakorolj és aztán elmehetsz egy hokiedzésre szerintem.
2020. dec. 31. 23:44
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Labdajáték vagy csapatsport?

Az országúti bringázás is csapatsport profi szinten, de nem labdajáték.

2021. jan. 1. 00:32
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
nézz körül mi van a közelben,ha ennyire mindegy.
2021. jan. 1. 01:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!