Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok milyen sportot...

Mit gondoltok milyen sportot lenne érdemes elkezdenem ?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok , 188 cm és 80 kg .

Sajnos a jobb és ball lábam meglett műtve 1-1x visszér probléma miatt . Azok a sportok amiket szívesen űznék nem igen ajánlottak a lábaim miatt ( például Amerikai Foci )

Természetesen használok kompressziós harisnyát . Úgy hallottam , hogy az úszás / biciklizés lenne az ideális választás de sajnos ezek a sportok annyira nem fognak meg ..

Elég fiatal vagyok még és nagyon sz*rul esik , hogy már most lekell mondjak sok sportról . Ti mit gondoltok? Mit ajánlanátok ? Van esetleg személyes tapasztalatotok ? Nagy kockázattal járna ha mégis bele vágnék egy “nem ajánlott “ sportba ? Pl . Amerikai Foci

júl. 18. 20:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Kérdezz meg egy sportorvost.
júl. 18. 21:06
 2/4 anonim ***** válasza:

Ússz. Nekem 26 évesen a térdeim és a vállaim is tropák. Úszni kezdtem és imádom. A gyors a vállaim miatt nem oké de a többi igen és javult is a vállaim állapota.

Amúgy mehetnél edzőtermebe is. Egy év egy kepzett gyógytornász-személyi edzövel és utána fogod tusni mit szabad mit nem

júl. 18. 21:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Krokettezzél vaze!👍☝️💪

[link]

Esetleg krikett 🏏 vagy baseball ⚾!

De próbálkozhatsz bátran a golffal vagy minigolffal is!

Ne add fel bátyja (vagy nénje.. nem tudom, mi a nemed)!

júl. 19. 11:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Jóga, Tai Chi Quan, Chi Kung, Pilates
júl. 19. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!