Hogyan álljak hozzá mentálisan a boxhoz és fejlődjek minél kevesebb idő alatt minél többet?
Tényleg így lenne? Akkor viszont egy megoldás kéne arra,hogy "az én sportom legyen", mivel nagyon szeretem. Jó pár matchet végignéztém és nagyon sok highlightsot, contententet és tutorialt néztem és nézek a mai napig. Kell, hogy legyen mód arra, hogy ezen változtatni tudjak.
Idővel megszokod. Hülyeség amit a kettes ír, senki nem boxolónak születik. Azaz de, van olyan de azt vagy Tysonnak vagy Alinak hívják! 😁
Jó tréning pl erre ha egy edzőtársadat megkéred, hogy nem nagy erőből de üsse a fejedet, te pedig állod és szokod azt, hogy ütést kapsz. Ennek nem az a lényege, hogy bucira verje a fejedet, hanem a megszokás. De mondom idővel egyre bevállalósabb leszel ahogy te is erősödsz!
Ja még valami. A nyakadat külön is erősítsd. Vanbak erre spéci gyakorlatok. Ha bika nyakad van az rengeteget elvezet a rázkódasból és kevésbé érzed az ütés erejét. Érezni fogod azért de kicsivel jobb lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!