Minél feszesebb vagyok "edzéstől", annál rugalmatlanabb is. Hogyan kell ezt?
Elkezdtem fittnesselni tornázni aktívan mozogni mert amolyan löttyedt vagyok(fenekem lábam)
Edzés megkezdése előtt korábban bòven lazábban tudtam mozogni, futni, intenzíven gyalogolni. Az "edzésektől" egyre feszesebb izmokkal meg olyan "merev" lettem mint vmi "robot" és egyre fárasztóbb, nehezebb, egyre nehezebben megy az intenzív gyaloglás, futás, meg a mozgás is
Megszűnni látszik a rugalmasság hajlékonyság, mint ahogy pl "macska ugrik, szalad fel a fára", ehelyett egyre nehezebb "emelgetni" a lábam, a feszesebb kötöttebb izomzattól.
(Más kérdés: miért száll el a mobilnetem mindig pályaudvarok közelében? Yettel. Mindenki másnak van nete mellettem pályáudvaroknál is, nekem meg el kell hagyni a területet akkor jön csak vissza)
Az izmokat nyújtani kell mozgás után. Ez meg szokott lenni?
A telefonod pályaudvarfóbiás.
Edzés előtt/után dinamikus nyújtás, edzésen kívül mehet statikus, izomlázra pedig ne eddz.
Nekem a bluetooth fejhallgatóm hagy ki amikor átbiciklizek a középfeszültségű szabadvezeték alatt.
Ha teljes mozgástartományban dolgoznál, akkor nem lenne szükséges a nyújtás sem. Edzések előtt kifejezetten nem ajánlott nyújtani, mert ronthatja a teljesítményt.
Dolgozz maximális mozgástartományba, az a legjobb nyújtás :)
Nekem is yettelem van és full meg vagyok elégedve a szolgáltatással van netem mindenhol, szerintem a hiba a készülékedben van.
Az izmokat meg nyújtani is kell nem csak edzeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!