Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nagyon szeretnék elmenni...

Nagyon szeretnék elmenni edzeni, de félek, hogy beégetem magam. Új lenne és nem is értek hozzá. Valaki le tudná írni, hogyha elmegyek kb mit kéne csinálnom?

Figyelt kérdés
Soha nem voltam konditeremben, de nagyon szeretnék változtatni, mert ami van nem tetszik. Szeretnék fogyni és mellette egy kis izmot is építeni. Esetleg valaki tudja, hogy mivel kezdjem? És tényleg ha ott vagyok hogy csináljam stb.. olyasmire gondolok, mint egy edzésterv.

júl. 27. 23:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Erre való a személyi edző
júl. 28. 01:43
 2/5 anonim ***** válasza:

Keress egy edzőt, és pár alkalommal vele menj edzeni. Nyilván ez pénzbe fog kerülni, de megéri, amíg a gyakorlatokat megtanulod.

Utána csinálhatod egyedül, vagy azt is lehet, hogy 1-2 havonta azért visszamész hozzá, hogy a hibáidat kijavítsa, vagy új edzéstervet adjon.

júl. 28. 13:49
 3/5 A kérdező kommentje:
Itt a pénzzel van a baj, hogy nem tehetem meg.
júl. 28. 19:49
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Akkor azt javaslom, hogy nézd meg, milyen gépek vannak a teremben, amiket használni akarsz, és a youtube-on mindegyikhez találsz videót, hogy mit is kell azzal csinálni.

A semminél ez is jobb lesz.

júl. 28. 19:55
 5/5 anonim ***** válasza:

Szabadtéri ingyenes edzőgépeken kezdj el edzeni, aztán pár hónap után, amikor amúgy is hidegebb idő lesz, menj el terembe.

Akkor már nem fogod magad annyira bénának érezni és el is mondhatod, hogy te eddig szabadtéri edzőgépeken kondiztál.

Ezeken a szabadtéri fitneszgépeken van leírás, hogy hogyan kell használni és saját súlyodat kell emelni, szóval nem is annyira nehéz. Ráadásul ingyenes.

Ilyenekre gondolok:

[link]

aug. 14. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!