Lehet ugy popsit növelni ha ugyanugy eszem a szénhidrátot stb?
Figyelt kérdés
2 honapja kezdtem kb, volt hogy abbahagytam pár hétre de most ujra nekiáltam, valaki?júl. 18. 19:58
1/6 anonim válasza:
"Lehet ugy popsit növelni ha ugyanugy eszem a szénhidrátot"
Mi köze a popsikádnak a szénhidráthoz?
"2 honapja kezdtem kb, volt hogy abbahagytam pár hétre de most ujra nekiáltam"
2 hónap egyébként is pár hét.
2/6 A kérdező kommentje:
Hát ezért kérdeztem hogy egy értelmes segítökesz választ kapjak, a pár hetet persze nem 3-4 hétre gondolok ennél enyhébre
júl. 18. 20:06
3/6 anonim válasza:
Edzz rendelszetesen és keményen, lehetőleg minél nagyobb súllyal próbálj guggolni. A szénhidrát nem erdekes, hacsak nem akarsz tökéletes izmos testalkatot elérni, de ez az alsó és felső testre vonatkozóan fontos
4/6 anonim válasza:
A popsidnak nincs köze a szénhidráthoz, viszont a progresszív túlterheléshez van.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!! :)
júl. 18. 20:46
6/6 anonim válasza:
Igen. Fehérjéből és szénhidrátból épül az izom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!