Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Éhgyomorra hasazni jobban...

Éhgyomorra hasazni jobban égeti a zsírt?

Figyelt kérdés

júl. 17. 08:34
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ott kezdődik, hogy a kalóriadeficit égeti a zsírt, nem a hasazás.
júl. 17. 08:39
 2/10 A kérdező kommentje:
Oké de jobb éhgyomorra edzeni mint amikor ettem és utánna
júl. 17. 08:42
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ugyanaz
júl. 17. 08:46
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne jobb? Mondanám én is, hogy ugyanaz, de én például éhgyomorral biztosan nem tudnék hatékony edzésteljesítményt nyújtani. Ha nem edzel intenzíven, akkor persze mindegy valószínűleg.
júl. 17. 08:59
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Tele gyomorral hányásveszélyes hasazni, de önmagában az éhgyomros hasazás/edzés semmilyen előnnyel nem jár, inkább csak hátránnyal. 2024-ben már az óvodások is tudják, hogy zsírégetés szempontjából egyedül a kalóriabevitel releváns.
júl. 17. 09:12
 6/10 A kérdező kommentje:

Jolvan na , én azt hittem hogy jobb

Meg kardiozni is jobb elvileg de akkor már ezt se hiszem el

júl. 17. 09:17
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
10 évvel ezelőtti cikkekből tájékozódsz? Femina.hu, Shopbuilder, Házi Patika? Honnan jöttek ezek? Középiskolás koromban hallottam utoljára ezeket az ökörségeket.
júl. 17. 09:26
 8/10 anonim ***** válasza:
Kardiózni se jobb
júl. 17. 12:28
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Preferncia függő. És nincs helyi zsírégetés. Illetve én pl azért sem hasazom, mert nem szeretném ha a hastájékom még vastagabb lenne és a potenciális izom csak vastagabbá tenné.

Kalória deficit a megoldás. Mindegy mikor ezel, és nagyjából az is, hogy mit, ameddig deficitben vagy.

júl. 17. 14:44
 10/10 anonim ***** válasza:
57%
ha feltolsz análisan egy rud pick szalámit ugy jobban égeti a zsirt minth aorálisan viszed be
júl. 17. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!