Kondisok miert alkalmazzak eloszeretettel reggelente ehgyomorra az almaecetet?
Ez gondolod, valami fogyós ötlete, ott jön idönkent elö az almaecet, mint csodaszer, amitöl lefogynak anélkül, hogy bármit is kellene tenni.
Normál ésszel rendelkezö ember tudja, hogy az ecettöl nem fogy senki, ecetet inni fölösleges és értelmetlen dolog.
Az almaecetet a római légiósok a vízhez adták.Fertőtlenítő hatása van egyébként.Gyomortisztító.Persze vizzel hígitva,nem töményen fogyaszthatod.Akár melegben lehűtve frissítőként is.
Maga az ecetsav az élelmiszerek tartósítasának egyik alapanyaga.Azt hogy a testépítők isszák csak kimondottan,nem jellemző.
Na én elég sokat vacakoltam az almaecettel, nem kifejezetten fogyás céllal, nem is vagyok dagadt, eredménye: Eléggé felnyomja az anyagcserét, az éjszakai alvást a tömény finggal lehetne jellemezni, a cifrafosás a rá következő napokban várható.
Ez is valami olyasmi, mint a dalacin, a hatása is hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!