Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Miért használnak a programoz&#...

Miért használnak a programozòk elôszeretettel Mac-et?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy van-e különösebb oka, csak feltûnt itt-ott és érdekel.
2017. nov. 10. 17:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Személyes preferencia. Gyors, megbízható, az aksija kiemelkedő ideig bírja, és könnyen hordozható. Touch padja szerintem messze használhatóbb mint bármelyik más laptopé.
2017. nov. 10. 18:20
 2/7 anonim ***** válasza:

Sokak szerint megbízhatóbb, viszont Magyarországon nem igazán szeretik... A magyar úgy gondolkodik, hogy "Minek fizessek plusz 100-200 ezer forintot ugyan azért a hardverért?" csak sajnos sokszor nem veszik bele, hogy az olcsóbb windowsos alternatíva nehezebb, műanyag borítású, kb 2-3 ugyan vastag, rosszabb a kérpernő, rosszabb trackpad vagy éppen billentyűzet....

Nagyobb a választék a windowsos gépek terén így rengeteg gép van a sz ar, közép sz ar és jó kategóriában... Ami azt jelenti, hogy ugyan olyan jó minőségű windowsos laptopok is vannak mint a Macbookok és azok is kb ugyan annyiba kerülnek.

Ha olcsóbbat veszel, akkor valószínűleg valamilyen kompromisszummal fogod azt megtenni.

Az aki a számítógépével keres havi 4-10 ezer dollárt eurót azt kicsit sem érdekli, hogy 500 ezer forinttől kezdődnek a normális Macbook pro árak. A magyar fejlesztő aki jóval kevesebbet keres és kicsit benne vagy "skótság" nem fog annyit kiadni ... vagy addig fikázza amíg benem magyarázza magának, hogy egyszerűen csak sz arok az apple termékek.

Külföldön viszont mindenki azt használja (vagyis a többség).

2017. nov. 10. 18:21
 3/7 anonim ***** válasza:
49%
Nem használnak.
2017. nov. 10. 18:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Jaj, most kezdődnek a "normális fejlesztők nem használnak Apple termékeket" kommentek :)
2017. nov. 10. 18:33
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a vàlaszokat! :D
2017. nov. 10. 18:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem jönnek, csak a kérdésben szereplő állítás nem igaz.
2017. nov. 10. 19:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Én már használtam egyet egy fél óráig, egy életre elég volt.
2017. nov. 10. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!