Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kis varosban élek,személyi...

Kis varosban élek,személyi edző ként dolgozom másfél éve. Ez müködő képes lehet?

Figyelt kérdés

Ti bele vágnátok ha az anyagi körülmények engednek?

Jelenleg konditeremben tartok edzeseket kis varosban. Fejlodesi lehetoseg 0. A terem kijelentette hogy nem lesznek uj gepek (pedif elegge rank ferne) pici teremben 12 en vagyunk edzők es barki jöhet.

Arra gondoltam nyitnék egy privát mozgás studiot.

Pilátesz,szpining gepekkel,kisebb sulyokkal,kifejezetten nőket megcélozva.

Ennek a lényege az lenne,hogy egy teljesen mas mozgasformat hoznek be,illetve azt a reteget is talan meg tudnam fogni,akik azert nem edzenek mert felnek hogy nezik oket

Itt az edzes ideje alatt csak ok lennenek es en.

A jelenlegi vendegeimet erdekelne,illetve igy is vallalkozo kent vagyok tehat csak a berleti dij lenne ugye ami jonne

Ti mint teljesen kivul allok,lattok benne fantaziat?

A kornyeken senki nem dolgozik pilates geppel.

2024. júl. 15. 18:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Azt hittem csak egyetlen ember írja ezt a szót. Gondoltam levédetted vagy valami.
júl. 16. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!