Kis varosban élek,személyi edző ként dolgozom másfél éve. Ez müködő képes lehet?
Ti bele vágnátok ha az anyagi körülmények engednek?
Jelenleg konditeremben tartok edzeseket kis varosban. Fejlodesi lehetoseg 0. A terem kijelentette hogy nem lesznek uj gepek (pedif elegge rank ferne) pici teremben 12 en vagyunk edzők es barki jöhet.
Arra gondoltam nyitnék egy privát mozgás studiot.
Pilátesz,szpining gepekkel,kisebb sulyokkal,kifejezetten nőket megcélozva.
Ennek a lényege az lenne,hogy egy teljesen mas mozgasformat hoznek be,illetve azt a reteget is talan meg tudnam fogni,akik azert nem edzenek mert felnek hogy nezik oket
Itt az edzes ideje alatt csak ok lennenek es en.
A jelenlegi vendegeimet erdekelne,illetve igy is vallalkozo kent vagyok tehat csak a berleti dij lenne ugye ami jonne
Ti mint teljesen kivul allok,lattok benne fantaziat?
A kornyeken senki nem dolgozik pilates geppel.
Mérd fel, hogy lenne-e rá igény. Ezt honnan tudják olyanok, akik nem ott laknak ahol te, nem ismerik a helyzetet?
Vannak emberek, akiket edzel meg találkozol emberekkel itt-ott, gondolom az ismerőseid, barátaid is edzenek. Őket kérdezd meg, hogy mi a véleményük, akiket most edzel, azok mennének-e utánad az új helyre, vagy maradnának a 11 másik edző valamelyikénél? Van-e annyi ember a kisvárosban, hogy két kondi is megéljen? Ha nem, akkor biztos vagy-e benne, hogy te leszel az, aki tovább bírja?
Ismeretlenek nem tudnak ebben segíteni. Neked kell felmérned a keresletet, igényt, csinálni egy üzleti tervet, mennyibe kerülne a nyitás, mennyi lenne a havi kiadás, a havi bevétel, stb.
1. A kondi termet nem hagynam ott
2. Megfogalmaztam,hogy a vendegeimet erdekelne
3. Ez nem konditerem lenne,pont ez a lenyeg. Abbol mar van 4-5 is. Pilates gep meg legkozelebb Pesten.
4. Pont ez volt a lenyege,hogy teljes mertekben ismeretlenek,de nyilvan sport emberek mit gondolnak.
Ezeket nyilvan en is meg tudtam magamtol tenni,hisz masfél év alatt valahogy kiepitettem egy vendegkort,tehat nem vagyok analfabeta
Ezeken amit te leírtál,már tul vagyok.
Kulso velemeny erdekelt volna
Ha megmondod, hogy valaki, akinek fogalma sincs se a helyről ahol most dolgozol, se a városról, se arról, hogy mennyiért edzel, se arról, hogy mennyi embert edzel, se azt, hogy mennyibe kerülne egy új hely nyitása, se semmi másról azon kívül, amit leírtál, hogyan tudna segíteni, akkor majd kapsz "külső véleményt", ami annyit is fog érni (semmit).
Leírhatja valaki, hogy "tök jó ötlet, csináld", ezzel mire mész? A saját pénzed, más azt mond, amit akar, semmit nem veszít.
Vagy mondhatha azt is valaki, hogy "ne csináld, mert nem éri meg". Aztán mégis honnan tudná bárki az alapján amit leírtál, hogy megéri-e.
Egyébként ha "külső véleményt" akarsz, akkor tessék:
ne csináld, mert ha vadidegenektől vársz véleményt ennyi információ alapján, akkor nem neked való a vállakozás.
Nem tudom hol lattad,hogy ezek a velemenyek alapjan fog megszuletni a dontes.
Koszomom havi 100-200 közötti edzest tartok KATÁS ként,igy azert kicsit keves leszel te itt,mint megmondó,mi való nekem s mi nem.
Természetesen ez olyan Emberekhez szólt,akik konyítanak a sporthoz,űzik is azt és hogy ők élnének e egyébkent ilyen lehetőségekkel.
Nőket célzok,ezt is leirtam,igy megkeseredett hu de okos csavokra sincs egyebkent szukseg itt :) koszi lepj tovabb
Ha nem ez alapján fog megszületni a döntés, akkor mit érdekel, hogy vadidegenek, akiknek fogalmuk sincs semmiről, mit írnak ide?
Ráadásul ha csak buta csávók válaszát várod, akkor sokra fogod vnni... :) Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!