Szeretnék egyszerre két harcművészetet tanulni. Mi a véleményetek erről? Mennyire van értelme ennek?
Taekwon-dozom,de más harcművészetek is nagyon érdekelnek.
Legfőképpen a Wing Tsun Kung-fu,de ezzel az a bajom,hogy 7000 Ft/hónap.Nem túl sok ez?Megéri?Nem tartozom a leggazdagabbak közé...
De érdekel az Aikido,Thai Box és a Karate is.
Szerintetek nem túl sok két harcművészet egyszerre?Összeegyeztethető?
18/L
Szerintem ne foglalkozz egyszerre kettővel.
A 7000 nem sok érte amúgy
Szerintem a thai-box a legjobb de ez ilyen személyes:)
Igaza van utsónak!
Szerintem is a thai box a legfelhasználhatóbb és egyszere csak 1 fajta küzdősport gyakorlása ajánlott.Én kick box edzésre jártam,néhány kolléga viszont ottmaradt box edzésen is és folyton emelgették a lábukat rugásra.Ha már az egyik sportot 4-5 éve űzöd,akkor viszont átbarangolhatsz kicsit unaloműzőnek egy más karakterű küzdősportágba.
19.42
Miért nem tetszett a Wing Tsun?
Én is keresztbeedzek, szerntem hiba sokáig leragadni egy stílusnál, ezalól csak a Thaibox és a Bjj a kivétel.
7000 forint iszonyatolcsó, Pesten sehol sincs edzés ennyiért, ahova érdemes elmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!