Wim Hof módszere mire alapul? Honnan ered, honnan vette a technikát?
Figyelt kérdés
2024. júl. 3. 05:31
11/13 A kérdező kommentje:
Nem fogod fel, hogy miért van ez az oldal. A hozzád hasonlók mindig is csak rontották a levegőt. Igaz, nem csak itt, hanem mindenhol.
2024. júl. 6. 00:50
12/13 anonim válasza:
Azért van ez az oldal, hogy váladzoljunk kérdésekre, pont ezt tettem, eddig minden kérdésedre kielégítő választ adtam, az már más kérdés, hogy te ezt nem fogadpd el,mert te valami csodaválaszt vársz, amiben egy könyv tartalmát valaki összefoglalja két sorban.
13/13 A kérdező kommentje:
#12. Nem azt kérdeztem. Csak aki buta, ezt nem bírja felfogni. Az olvasásnak az olvasott szöveg megértésével kellene járnia. Nálad ez - a megértés - hiányzik. Csak néhány szó jutott el a kérdésből a sajnálatosan beszűkült elmédig.
2024. júl. 6. 19:52
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!