Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyi kalória deficitbe kell...

Mennyi kalória deficitbe kell lennem ahhoz hogy fogyjak?

Figyelt kérdés
Szóval 16 éves fiú vagyok, 1950 kcalt eszek naponta(számolom már egy jó ideje). 91 kiló vagyok, tudom nem szép, ezért szeretnék fogyni 80 kilóra. Naponta járok edzeni terembe, kardiózok is(futok gépen kb. 500 kcalt égetek ezzel), de nem tudom mennyit kéne elégetnem, hogy deficitbe legyek. Ha az edzéstervem kell ehhez és lehet fontos is akkor: 4 nap edzés és 3 nap kardió(nem egymás után). Előre is köszönöm a válaszokat!

2024. jún. 30. 08:40
 1/2 anonim ***** válasza:

Azt senki nem fogja tudni megmondani, hogy neked pontosan mennyi kalória kell, hogy deficitben legyél. Ez nagyban függ a genetikától, illetve az elégetett kalóriától. Valaki 3000 kalórián diétázik, még másnak az durva tömegelés.

A lényeg, hogyha nem fogysz, akkor nem vagy deficitben, azaz vagy még kevesebbet kell enned, vagy emelned a napi aktivitásod, hogy többet égess el.

2024. jún. 30. 12:50
 2/2 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a választ!
2024. jún. 30. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!