Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi a megoldás arra hogy...

Mi a megoldás arra hogy nagyobb séta, túrázás alatt ne izzadjon le a hátam a hátizsák alatt?

Figyelt kérdés
Van erre valami megoldás? A túrázáshoz tervezett hátizsák is ugyan úgy rám fog izzadni, mint egy sima iskolatáska?
máj. 30. 20:33
1 2
 11/17 anonim válasza:
0%

Szaunába meg beülnek leizzadni az emberek...akkor az mennyire nem kellemes. Szerintem ha a reklámokban izzadt háttal szerepelnének az emberek, akkor már senkit nem érdekelne, hogy nem annyira kellemes, sőt mindenki bele akarna izzadni :) (Egy túra erőkifejtés is, az sem kellemes.) Szerintem ez a társadalmi elvárásokról is szól, de sajnos valamennyire meg kell felelni nekik, de úgy vélem, egy túrán a hátizsák alatt megizzadt hát teljesen természetes (ha nem izzadna meg, az lenne a természetellenes), és nem kell ennek kiküszöbölésére újabb pénzköltésbe bonyolódni, amiből a profitorientált multik híznak.

De ha egy vállon viszed, vagy kézbe veszed, akkor csak a vállad vagy a kezed kezd izzadni, ha cserélgeted, nem annyira. Amikor olyan a terep, akkor egy ideig pedig "rendesen" két vállon.

jún. 2. 15:08
 12/17 A kérdező kommentje:
Szaunában általában nem ruhába szoktak ülni.
jún. 2. 17:47
 13/17 anonim ***** válasza:

Rengeteg dolgot kényelmesebbé tettünk már az életünkben, amit 50, vagy akár csak 20 éve tűrni kellett. Ma már az is majdnem alap, hogy egy háztartásban klíma van, 20 éve meg nyáron a panel 10 emeletén tűrted a meleget.

Nem kellemes, amikor a táska alatt csatakra izzad a póló, nem kelemes levenni és visszavenni rá a táskát és nem kellemes fél vállról venni, hogy ne izzadj meg annyira, pláne nem hosszabb túrán, ahova vizet is többet viszel magaddal. Ha van erre megoldás, nem hülyeség használni.

jún. 3. 12:22
 14/17 anonim válasza:
0%
Felfelé is kellemetlen menni a túrán, meg az egész túrázás kellemetlen. Csak így a tűréshatárotok nem fejlődik, hanem elkényeztetett marad a szervezetetek, a hozzáállásotok. A luxusnyaralás is egy műfaj végülis, nekem mindegy.
jún. 3. 14:54
 15/17 anonim ***** válasza:

Hogyne, túrabot sem feltétlen kell, de jobb a térdnek, ha van, sőt, mezitláb is lehet túrázni, néha-néha össze is futok mezitlábasokkal, de a túrázásban nem az a lényeg, hogy megszopassuk magunkat. Attól nem lesz kisebb kihívás, hogy nemrohad egybe a hátad a pólóval meg a táskával.

jún. 3. 14:59
 16/17 anonim válasza:
0%
Legjobb, ha egy serpa viszi a hátizsákod, nehogy megszivasd magad.
jún. 3. 15:32
 17/17 A kérdező kommentje:
2. Nem tudom hogy erre gondoltál, de egy merinó gyapjú pólót vettem. Eddig sokkal jobb mint amiket idáig hordtam.
jún. 3. 18:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!