Honnan tudhatom, hogy mezomorf vagy endomorf alkatú vagyok?
Figyelt kérdés
28 éves férfi vagyok, amikor nem volt rajtam felesleg, akkor is vastag végtagjaim voltak, elég magas vagyok. Most van rajtam kb 15 kiló plusz, inkább hasra hízok, de combra és fenékre is. Honnan jöhetek rá, melyik testalkatnak felelek meg?máj. 27. 15:47
1/4 anonim válasza:
Ezek a kategóriák a valóságban nem léteznek, csak YouTube videókban és Femina.hu cikkekben. Se testépítés, se semmilyen szempontból nincs is ezeknek jelentősége. Ha 15 kiló túlsúly van rajtad, akkor kalóriadeficiten alapuló sporttáplálkozásra és progresszív súlyzós edzésre van szükséged. Ennyi a képlet.
2/4 anonim válasza:
Nekem egyszer azt mondták, hogy ha a hüvelyk -és a középső ujjad összeér a csuklódon, az mezo, ha nem, az endo, ha túlmegy (van hely) az ekto.
Nekem az egyik csuklón pont összeér, a másikon van egy milliméternyi hely, most akkor melyik? 😁😄
3/4 anonim válasza:
És ennek mi a relevanciája? Mindenkire ugyanazok a biológiai törvények vonatkoznak. Ha kövér vagy, akkor fogyj le, egyél kevesebbet, egyél normálisan, ha meg izmos szeretnél lenni, akkor eddz keményen és konzisztensen. Ezt a mezomorf-endomorf ökörséget hagyjuk meg a veszteseknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!