Endomorf nőként hogyan kellene edzenem?
Van rajtam 5-10 kg felesleg, amit szeretnék leadni. Egy éve edzek konditeremben, aminek köszönhetően tónusosabb lettem, szedtem magamra izmot, viszont nekem nagyon úgy tűnik, hogy a zsírból nem vagy csak minimálisan sikerült leadnom. A kalóriákat számolom, napi átlagban 1400-1500 kalória jön ki, többnyire egészséges ételeket eszem. Viszont nem stresszelek rá túlzottan az étkezésre. Ha elmegyek a barátnőmmel, akkor van hogy eszek hamburgert vagy pizzát, ilyenkor másnap tudatosan visszafogom magam és kevesebbet eszem. Lejjebb kéne vinnem a kalóriákat? Vagy súlyzós edzések helyett más mozgásformát kéne találnom?
29N
Drága barátom!
Nem azzal tud!! Fokozott fehérje bevitellel tud és csökkentett szénhidrát mennyiséggel!
De te ezt honnan tudnád?? Ne írj ha nem konyítasz hozzá!!
Ne hallgass rá kérdező! Ne vidd le a kalóriát mert akkor nem fogyni fogsz illetve fogsz csak nem az általad kívánt zsírból hanem izom fog lemenni!
Személyi edző tud segíteni!
Fehérje bevitel a fő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!