Milyen súlyokkal kezdjem a kézisúlyzós edzést?
Figyelt kérdés
Teljesen kezdő vagyok, kissé pufi, és véznák a karjaim :D
De elhatároztam, hogy váltok. Milyen súlyokkal kezdjem el?
máj. 14. 23:00
11/20 anonim válasza:
Ahogy a 9es írja. Ez igy nagyon gáz.
Én valamit 3 kilós kézisúllyal valamit 7tel csinálok. Ha pedig nem lenne edzőm akkor tobbszor is leserultem volna. Nagyon veszelyes amire keszulsu
13/20 A kérdező kommentje:
De miért kell edző egy otthoni gyakorlathoz? Majd belejövök inkább. Nem fizetek egy halom pénzt valakinek, aki elmondja, hogyan emeljem meg a saját házamban, a saját súlyzómat, a saját karommal.
máj. 15. 18:31
14/20 anonim válasza:
Ott van a neten egy rakat videós anyag profiktól. Bakker ennyire nem lehetsz életképtelen...2024-ben...istenem...
15/20 A kérdező kommentje:
Nem vagyok életképtelen, csak fura módon én a bevásárlásról sem nézek videókat, sőt, járni és beszélni is megtanultam videók nélkül, és még írni is, azt sem videókon keresztűl tanultam meg. Mesélhetnék a tojás elkészítéséről, és még qrva sok mindenről, amihez qrvára nem kell videó okoska. Úgyhogy ahhoz, hogy megemeljek egy nevetségesen kis súlyt, nehogy már személyi edző meg 45 videó kelljen. Remélem érted kuglifejü.
máj. 16. 14:43
16/20 anonim válasza:
Ha magadtól megy minden, akkor mi a szart keresel itt a nyomorult kérdéseddel? Abból, amit leírtál azonnal lejön, hogy milyen ostoba vagy. Szerintem ne is fáradj az edzéssel, mert már most látom, hogy nem lesz belőled semmi.
17/20 A kérdező kommentje:
Fáradok az edzéssel, és azt látom, hogy nem tudtad értelmezni a leírtakat, de nem baj, ez vagy te :)
máj. 16. 14:52
18/20 anonim válasza:
Olvasd el még egyszer az 5. kommentet, és megvan a válasz. Ha ennyire nem vagy képben, és még a gyakorlatok nevét sem tudod, akkor tényleg nlzz körül YouTube-on, bár igazából neked úgyis mindegy.
19/20 anonim válasza:
Bocs, de itt te vezetsz a forgalommal szemben, arrogáns ostoba f*sz.
20/20 A kérdező kommentje:
Milyen értelmes hozzászólás ez is, köszönjük!
Sok minden kiderül belőle :-)
máj. 16. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!