Milyen izmokat erősít a lépegetőgép?
Figyelt kérdés
Azt tudom hogy láb és fenék, de pontosabban szeretném tudni.
Van különbség az a lépegetőgép között ami egyenesen van és ami ferdén? Az más izomra van?
ápr. 24. 15:51
2/8 anonim válasza:
Ezek nem izomépítő gépek. A lábad dolgozik a lépkedés során, de izmos ettől nem lesz semmid.
3/8 anonim válasza:
Főleg a derus maxilabilunius izmot edzi, de a puniata ergobuzania is dolgozik.
4/8 anonim válasza:
cardio gépek nem erősítenek semmilyen izmot
ha edzetlen vagy akkor első egy két hétbe lehet érzed a lábad közbe de am semmi
5/8 A kérdező kommentje:
Még mindig nem jött hasznos válasz.
Azt tudom hogy a gluteus maximust edzi, de a többit nem tudom.
ápr. 24. 16:36
6/8 anonim válasza:
Ember, ha hasznos választ akarsz, nézz utána enciklopédiákban a láb izmainak, vagy keress fel egy gyógytornászt! Ide tökátlag emberek írnak, nem lépegetőgép szakértők.
7/8 anonim válasza:
Mi testépítők vagyunk, ez pedig a testépítő kategória. Mi nem várunk izmosodást lépegetéstől, és pláne nem bújjuk az anatómia tankönyvet, hogy vajon melyik izmocska dolgozik lépegetés során.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!