Jól szálkásítani 14 éves fiú részére? Bővebben lent.
nah figyu, gondolom nem akarsz konditerembe járni ,ezért lehet felülésezni ,abból viszonylag sokat (hetente 3 nap ,naponta 3 sorozat 60 ismétlés)
lehet fekvőtámaszozni, huzódzkodni, törzsemelést valami súllyal(ásványvíz), így nem is olyan gyorsan ,de egy fél éven belül észre veszed majd a változást
remélem segítettem
Most erre mit mondjak ? Alapvető fogalomzavarban szenvedsz, azt sem tudod, mi - micsoda. Számodra a szálkásítás - mint fogalom - mit takar ? Több mint valószínű, hogy nem azt, amit valójában jelent.
Azt tudom neked tanácsolni, hogy sportolni kezdj el, biztos van olyan sport amit szeretsz. Ha nem linkeskeded el, hanem komolyan veszed évek múlva meglátszik majd az eredménye ( Persze ne csak a tested lebegjen előtted célként). A testépítésre - mint sportra - ráérsz 2-3 év múlva visszatérni.
19/F
Te ne akarj szálkásítani:D 50kilóval így is rohadtul szálkás vagy.
Te valójában tömeget növelni akarsz nem mind1, látszik nem vagy tisztában a fogalmakkal mint azt elöttem is írták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!