16 éves srác vagyok 186 cm, körübelül 11 hónapja járok edzőterembe és mellette boxolok is. De semmi képpen nem akarnak nőni az izmaim, miért?
Figyelt kérdés
Szóval 11 hónapja járok , edzek rendesen minden nap kivéve hétvége, edzéstervem is van, pár hónapot edzővel edzettem. Mellette boxolok is.Fehérjét abból viszek be amit találok, tojás mindig van itthon ezért abból nap 6drbot megeszek. Ebédként húst is szoktam. Napi 2 liter vizet megiszok. De azt tapasztalom, hogy az izmaim nem akarnak nőni. Nem értem, valaki akinek van tapasztalata segítsen,köszönöm.?jan. 12. 19:02
2/16 A kérdező kommentje:
Igen, én is ezt gondolotam, de az edzésemmel nincs baj.. Esetleg tudnál olyan kajákat mondani amiben sok fehérje van?
jan. 12. 19:11
3/16 Lazy Lover válasza:
Sovány húsok pulyka hal nyúl disznó marha szénhidrát rizs tészta zabpehely
4/16 A kérdező kommentje:
Hát, amint mondtam nem sok lehetőségem van, fehérje port iszok, és sok tojást eszek, ezen kívűl mást nem nagyon.
jan. 12. 19:18
5/16 Lazy Lover válasza:
Akkor ne csodálkozz rajta hogy nem izmosodsz...
6/16 A kérdező kommentje:
Nem csodalkozom, tudom, hogy soha nem leszek izmos, de azért edzek, boxolok.
jan. 12. 19:35
7/16 Lazy Lover válasza:
Azért ne add fel ha lesz jövedelmed akkor étkezzhetsz rendesen
8/16 A kérdező kommentje:
Gondolkodtam, hogy majd ha felnövök és egyedül élek lesz lehetőségem rendesen kajálni.
jan. 12. 19:39
10/16 A kérdező kommentje:
De majd nyáron fogok
jan. 12. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!