Kocogás elkezdése előtt milyen orvosi vizsgálatokra kell elmenni?
Figyelt kérdés
Szeretném kipróbálni a kocogást, szerintetek milyen orvosi vizsgálat kell előtte? Elég a kardiológia + gerincgyógyász, vagy kell még valamilyen mozgásrehabilitációs állapotfelmérés is?
bónusz kérdés, kezdőknek hol lehet "kocogóedzőt" találni?
jan. 9. 14:05
11/14 anonim válasza:
Miért nem a hvg nek írsz? Honnan tudjuk mit hallgattál még?
Úgyis csak az a válasz jó neked amit a hvg mond.
12/14 anonim válasza:
Ha mindenki csak személyi edzővel mozogna, szerinted hány személyi edzőre lenne szükség? Télen ugyanúgy lehet sportolni, mint nyáron, csak jobban fel kell öltözni. Ha én kibírok 3 órát a hidegben, te se fogsz belehalni 20 perc kocogásba.
13/14 anonim válasza:
A hvg egy gazdasági propaganda szennylap, szóval hiába ír cikket bármilyen edzésről, az csak a hülyéknek releváns
14/14 anonim válasza:
Sportorvos? OSEI?
Én pont ugyanezt olvastam, hogy bármilyen sporttevékenység előtt célszerű sportorvosi vizsgálatot végeztetni nem profi, magánember kategóriában is.
Erről tettem is ki kérdést, jól le lettem hurrogva. De egyébként a sportorvos a jó megoldás, kérsz egy előzetes alkalmassági minősítést. A sportorvos tudja, hogy mit kell vizsgálni milyen mozgáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!